שאלה:

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני פשוט לא מאמין שאף אחד

לא הזכיר את העובדה שקישומוטו מאשר את ה"פילרים" האלה שזה אומר שזה כן צריך להתאים לעלילה במיוחד אם זה על דמויות/קבוצות שכבר היו קיימות למשל: האח של איביקי בפילר בארץ התה היה קיים אנחנו פשוט לא ידענו עליו כי זה לא היה נחוץ עד שרצו למשוך זמן.. וראיגה גם היה קיים בתוך הקבוצת סייפים המדוברת פשוט קישומוטו לא ראה צרוך להזכיר אותו במאנגה... -סידרה טובה (אנימה או מנגה) נובעת מעלילה טובה -עלילה טובה נובעת מרקע מלא לכל דמות שמופיעה בסידרה ליותר משתי שניות שזה אומר שלכותבי האנימה יש גישה למידע הזה למרות שלמעריצים אין ככה שהם יכולים לכתוב "פילר" שמבוסס על רקע אמיתי של הדמויות שכבר הופיעו, לכל הפילר הוא רישמי מהרגע שקישומוטו מאשר אותו... ^^

renegader

New member
אבל זה בכל זאת פילר

קישימוטו מאשר תסריט שהוא לא כתב אישית אלא אישר את הכתיבה שלו לקישימוטו יש עלילה מתוכננת (למאגה) לעוד עשרים פרקים מהפרק הנוכחי לא ניראה לי שיש לו זמן להמציא יותר מעבר למה שהוא ממציא במאנגה המאנגה עצמה זה עבודה מאוד קשה שהוא גם צריך לצייר להמציא לחשב את העלילה ומה לא להמציא פילרים לא נימצא אצלו ברשימה זה עושים אנשים אחרים בסטודיו לאנימה שמציאים דברים כאלה ונותנים לקישי לאשר לאנשים כאלה זה לא בעיה למצוא קטע מסויים במאנגה שלא הרחיבו עליו ולתפור לו עלילה מישנית כמו עיניין המשימות שמקבלות הנינג'ות בכפרים על זה אפשר להמציא אין סוף פילרים ולקשר אותם לדמויות כאלו ואחרות בסופו של דבר פילר זה פילר אם זה לא קרה במאנגה זה פילר.

A K I R A

New member
אני מאמינה שיום אחד זה יגיע לארץ

*-* ותמיד יש את הדוכנים, אולי באיזו דרך פלא זה יגיע אליהם P: כן... יש לי את הדרכים שלי להשיג דברים =]]]

SaidinsTaint

New member
ההבדל העיקרי בין פילר ללא פילר

הוא שבסך הכל - כלום לא השתנה בין "לפני" ו"אחרי". תחליף את הסדר בין הפילרים, ולא ממש תשים לב להבדל. אני מודה שהפילרים האחרונים טובים בהרבה מהראשונים, ונחמד להעביר איתם את הזמן - אבל זה לא זה. אני מחכה לפרקים אמיתיים, עם התקדמות אמיתית בעלילה (וסרטון סיום אמיתי, מה זה הדבר המגעיל הזה שיש עכשיו...)

renegader

New member
NOT TRUE

ואני אסביר גם למה אם הדמויות הן לא פילר אז כל הפרקים האחרוניםהם לא פילר. כי הרי כל הדמויות קיימות במאנגה הוא לא שאל על העלילה אלא אם הם חלק ממנה יש הבדל והם לא חלק ממנה (לפחות לא כזה גדול) הדמויות האלה הם פילר כי לא ראו אותם במאנגה זה שהזכירו אותם לא אומר הרבה כל עוד העיצוב של הדמויות האלה מפרי דימיונו של הבמאי של האנימה ולא של קישימוטו זה פילר

Hikaru

New member
תגו-בה~! ^O^

הוא שאל על אם הם חלק ממנה, הוא שאל על הדמויות עצמן. הקשר שלהן לעלילה עכשיו זה כן פילר, אבל הדמויות עצמן -- לא ולא. @@ יש הבדל. "אם הדמויות הן לא פילר אז כל הפרקים האחרוניםהם לא פילר." לא הבנתי, מה הקשר? <.< מה שקורה עכשיו לדמויות שהן בהחלט לא פילריות (AKA נג'י & CO) זה לא פילר? זה כן, אז אני לא מבין את הטיעון שלך. הדמויות האלה קיימות במנגה, לא כמו נגיד... אידאטה. גם אם קישימוטו תכנן את אידאטה (כמו שמישהו אמר כאן) הוא לא הוזכר אפילו במנגה, 7 הלוחמים האלה כן. הדמויות האלה הן *לא* פילריות, השימוש שלהן בעלילה כרגע הוא כן, מעולם לא אמרתי שלא.
אגב, אתה לא יודע אם קישימוטו לא תכנן את 7 הלוחמים האלה כבר. יכול להיות שהם לקחו ממנו את התכנונים, אתה לא יודע את זה. >.>

renegader

New member
צודק

באמת לא הבנת את הטיעון שלי :) הכוונה שלי היתה במישפט שציטטת אותי זה שאם הדמויות שהציגו באנימה של ה7 לוחמים נחשבות בעינך לא פילר אז שאר הפרקים האחרונים לא נחשבים כפילר -(לפי מה שאתה אמרת) ולא אמרתי שאני יודע אם קישימוטו תיכנן או לא מה שאני כן אומר זה זה; אם קישימוטו היה רוצה להרחיב על הלוחמים האלה הוא היה עושה את זה אם הוא היה חושב שהם דמויות מפתח חשובות לעלילה הוא היה עושה עם זה משהו לא? הם בסך הכל זכו לאיזכור קטן ותו לא אם היתי עכשיו עושה פרק על נינג'ות מכפר הערפל או משהו כזה זה לא היה פילר? הרי הם הוזכרו במאנגה לא?

Hikaru

New member
שוב, אתה חוזר על הטיעון

שהפרקים האחרונים הם פילרים. אני לא אמרתי שהם לא! הדמויות הן דמויות מקוריות מהמנגה שלקחו והשתמשו בהן. הן היו קיימות לפני כן. @.@~ נינג'ות מכפר הערפל היה פילר כי זה כללי, אבל 7 הלוחמים האלה זה קונספט שהוזכר במנגה ובכלל - קיסאמה וזאבוזה היו חלק ממנו... לדעתי הקונספט עצמו לא פילר.

למעלה