שאלה:

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

renegader

New member
פילר

אבל הם איכשהו דחפו לשם את זאבוזה וקיסאמה - לא יודע למה שניהם כאמור דמויות מהמאנגה ולא הומצאו במיוחד לפילר הזה

Hikaru

New member
שום פילר ../images/Emo58.gif (?)

אלה 7 לוחמי הקאטאנה (או משהו כזה) מכפר הערפל. קיסאמה וזאבוזה היו שניהם מהם. פשוט השתמשו ברעיון הזה בפילרים. ^^"

CBM

New member
קיסמה הזה

הוא חתיכת פרחח, הוא היה חבר בכת מסוכנת ועכשיו הוא בכלל באקטסוקי... חחח לא כדי להיסתבך איתו אהה?חח

Riku FanBoy

New member
איזה שטויות!

מי בכלל שם משהו על העבר שלו, מספיק לי איך שהוא נראה כדי לדעת שלא כדי להתעסק איתו XD אנשים, הוא דג. (^)___________(^) / \ /_______\

Bakura

New member
|קפה |אבל הוא דג גבר גבר ../images/Emo11.gif

חוץ מזה, כריש זה הדג היחיד שאני לא מפחדת ממנו, את קיסאמה זוכה לפינה מיוחדת בליבי :X~! ... ובליבו של איטאצ'י ^_^~! ... אני כבר רוצה להגיע לפרק 154 כדי שאני אוכל לקרוא פיק עליהם ולא לחטוף מנת ספויילרים מרושעת ;_;!~!

renegader

New member
גם אם הם באמת קיימים (בתור קבוצה)

או היו קיימים יותר נכון אין עליהם מידע בקשר למראה שלהם חוץ מלשני החוליגנים שלנו ככה שזה המצאה מופרכת -כי קישימוטו לא רחיב עליהם יותר מידי

CBM

New member
חחחחח דג

חחחחחחחח חרב מגניבה יש לו, לא?

Hikaru

New member
לא אמרתי שזאת לא

אבל הרעיון קיים ^_^ הפילר מרחיב אותו

renegader

New member
אבל זה בכל זאת פילר

כל עוד זאת המצאה שמבוססת על המאנגה שלא היתה במאנגה זה פילר

Hikaru

New member
הדמויות האלה קיימות במנגה

פשוט לא הציגו אותן באנימה. הפילר הוא מה שעשו עם הדמויות האלה @@

IceMaster

New member
תסבירו את עצמכם

אתם טוענים שהאנימה מבוססת על המנגה וכל מה שמוצג באנימה ולא קיים במנגה לא יכול להיות הגיוני או נכון? כשלמעשה מי שמוציא את המנגה מוציא גם את האנימה לא נראה לי שהם יסתרו את עצמם עוד משהו למה אתם קוראים לזה פילר? כי יש פער עונות בין העלילה אז אלו ממלאים את החסר והם שוליים? זה לא נראה לי הגיוני בשבילי כל פרק מוסיף ובונה את העלילה על לשלמות הוא נותן תוכן נוסף לסדרה ומציג פן נוסף בדמויות ומאפשר לנו הצופים להקשר אליהם וע"י כך להבין יותר את מה שקורה , את היחסים , את יחסי הנפש , את ההגשמה העצמית שלהם , ואת ההתקדמוות שלהם. לא לראות פרק רק בגלל שהוא פילר? בזיון!! אני לא מאמין שצופים הדוקים כמוכם יעשו דבר כזה... אני לא אמרתי שחברי הפורום הזה או אחר המציאו את המושג פילר פשוט נראה לי מוזר כל הקטע,,

Hikaru

New member
כמובן שנראה לך שיש עלילה

כי היוצרים של האנימה בנו את זה ככה. הפילרים הם כבר מפרק 136. המנגה אחרי פרק 135 שונה, והעלילה בה הרבה יותר אינטנסיבית. הקבוצה הזאת של 7 נינג'ות הקאטאנה כן הופיעה במנגה, מתי שקאקאשי ראה את קיסאמה הם הוזכרו. הפילר לקח את המושג הזה ופיתח סביבו עלילה שלא הופיעה במנגה. זה כל הסיפור.
המטרה של הפילרים היא לתת למנגה להתרחק, כי האנימה הדביקה אותה בקצב מפחיד. אם לא היו פילרים, העלילה של האנימה היתה מתפצלת מהמנגה וסביר להניח שהיא היתה...מאבדת רייטינג. ומהר. ^^"

renegader

New member
אני אצטט אותך לרגע

"הפילר לקח את המושג הזה ופיתח סביבו עלילה שלא הופיעה במנגה" ועכשיו אני אחזור על מה שאמרתי מקודם זה פילר כי זה לא היה במנגה זה שהזכירו את זה במאנגה לא אומר שזה חלק כזה גדול מהעלילה במאנגה כמו שעשו מזה באנימה פילר זה פילר כל עוד זה קרה במאנגה זה לא פילר אבל זה לא קרה במאנגה אז זה פילר SIMPLE AS THAT.

Hikaru

New member
אבל הוא לא שאל על

העלילה, הוא שאל על הדמויות. @@ הדמויות הן לא פילר!

IceMaster

New member
TRUE

אבל בכי זאת מראים איזשהו תהליך גם בפרקים שלכאורה פילרים בתכלס לא רואים את כל מה שקורה בקונואה עם הדמויות מדי פעם זורקים איזשהו נתון כמו : סיימתי כבר 50 משימות... אז הנה מראים לך כמה מהם למה שזה לא יקרה??? אני מאמין שאם ליוצרי המנגה יש קצת שכל הם ישתמשו בפרקים האלו וכך סקרנים יצתרכו לראות את הפרקים כדי לבין יותר מה מתרחש בנוסף לדעתי אם לפי מה שנאמר הפרקים הםם הזדמנות טובה מאוד להציג את אורח החיים בתקופה כמה נגיעות בתרבות ודת עדיין לא ראיתי ממש דת בסדרה... הם מתפללים שם לבודאה? בקיצור זה שהם לא במנגה זה לא ממש משנה לי פרק זה פרק

כן אבל..

אם היית קורא את המנגה היית מבין למה אנשים לא ממש שמחים לראות את הפילרים המסריחים האלה.. נכון שיכול להיות פילר טוב ומעניין אבל הוא לא קשור לעלילה במנגה.. כמו שנאמר פה כבר קודם הפילרים הם רק תוספת קטנה שבאה להרחיב קצת לצופים..למרות שהמטרה האמיתית היא לתת למנגה להתקדם ולתפוס פער.. דרך אגב... מה הקשר דת פה? חסרים אנשים בעולם שאין להם דת? חוץ מזה זה לא הרעיון פה... הרעיון פה הוא לראות נינג'ות קורעות אחת את השנייה...

lily kane

New member
בהתחשב

בעובדה שהם חיים בעולם חצי טכנלוגי וחצי רגיל אני יהמר שהדעת תיהיה משהו כמו חצי נצרות חצי בודוהיזם ושוב צדק מי שאמר שלא לכולם יש דת לגבי פילרים הבעיה המהותית עם פילר פשוטה פילר אמור לפתח ולהרחיב את העלילה אבל הוא לא תמיד עושה את זה... כמו בהרבה סדרות גם כאן יש פרקים שאנשים יצביעו עליהם ויגדו אוקי הפרק הזה מיותר... ואם רוב הפרקים האלו הם פילרים על ידי רוב האנשים כנראה שאת רוב הפילרים לא בנו בצורה מעניינת וחבל..

Riku FanBoy

New member
אנשים פה כנראה שוכחים..

שקו העלילה המקורי הוא מה שנראה במאנגה ולא האנימה. כל עוד הפרקים לא עוקבים אחרי הקו הזה הם ברובם מיותרים לדעתי, אך ישנם כאלה מעניינים. לסקרנים שבינכם שרוצים לדעת מה קורה עם כל השאר במאנגה ואין להם מושג... יש לכם דמיון, תשתמשו בו! אם זה לא עוקב אחרי קו העלילה המקורי שהוא המאנגה והוא נמצא שם, בין אם מעניין ומרחיב או לא, אז הוא שם כדי למלא מקום ומכאן שמו (פילר). אז תסלחו לי אם אני לא רואה צורך בפילרים או עניין, אלא אם כן זה יעזור לאנימה להמשיך בצורה יותר טובה (קישמוטו אשם בכל בגלל שהוא מושך את הקרבות יותר מדי זמן במנאגה>_>)

אתה רוצה להגיד לי שהאנימטורים

באנימה עושים מה שבא להם? אני דיי בטוח שיש תסריט או איזשהם קווים מנחים לפיהם הם פועלים \ עלילה לא חייבת לקרות דווקא בסדר שאתה רגיל אליו\ למעשה עלילה זה מושג מאוד מופשט שאתה לא יכול להגדיר ע"י\ מספר פרקים משך זמן סדר סנכרוני או אסיכרוני של אפיזודות או אם הדמות עושה ככה כשהיא אמורה להיות 3 סמ שמאלה. זה שהפילר מציג משהו שלא מופיע במנגה זה לא אומר שהוא לא תואם את העלילה כמו זה שיחליטו שיראו את נארוטו עכשיו מחרבן ותוקע נודים זה לא אומר שהוא לא עושה את זה בכלל רק בגלל שלא מציגים את זה במנגה ... אז כמו שאמרתי בהתחלה יש עורך ויש כותב וכל עוד יש אחד מכל אחד,, אני צודק.. אם יש יותר מאחד.. אז (תסלחו לי על הביטוי) זה פאקין בולשיט (טוב אני לא כועס או עצבני על אף אחד--- פשוט נראה לי מוזר שיעשו דברים לא תואמים בין שני הפורמטים)

למעלה