שאלה

cosmit

New member
שאלה

היי! אני חדשה פה וציתי לדעת אם יש בעלי ניסיון שיכולים להמליץ לי על אנשים שכדאי לעבוד אצלהם במכירת מוצרי קוסמטיקה בקניונים

patti1

New member
לא כדאי. תדפדפי אחורה,נכתב על זה

המון-בעיקר אזזהרות.

לא כדאי בכלל אבל

אם את ממש רוצה... אני מכירה חברה של מוצרי טיפוח לציפורניים. צרי איתי קשר במסרים...

פשוט כי אם לא נחלה

לא נדע כמה חמורה היא המחלה. ככה זה . אנשים חייבים לחוות על בשרם. לא יעזור כל מה שנגיד כל מה שנספר , כמה דוגמאות שנביא. עד שלא מנסים לא מבינים. ואחרי שמנסים נכנסים לסטטיסטיקה . רק שוכחים לחזור ולספר כי... הבושה הבושה. שזה קרה בדיוק כמו שאנשים סיפורו שיקרה. שוב המעסיק שהיה נחמד עד יום אחרי שהתחלנו לעבוד, הגיע עם חשבונות הדיור ההסעה וכן אפילו האוכל , שוב גילינו שאולי נעשה 100 דולר בשבוע. אבל שמונים מהם עוברים לבעל העסק . והשעות.. והרגלים הכואבות.. והיחס המשפיל של הקונים העקשנים שלא נופלים ברשת שאנחנו טווים להם.. עד שלא מנסים .. לא יודעים. ככה זה העולם. לי נמאס כבר להתריע .

mike00

New member
שלום לך,אני יכול להמליץ לך לא לחשוש

וגם לא להאמין לכל נביאי הזעם והמבינים הגדולים.... אין פה אחד שמייעץ לך שבאמת עבד או עבר על בשרו.... ואם כבר המלצות,אני יכול להמליץ לך למי לא כדאי ללכת בקנדה לעבוד בעגלות{במסר או במייל}.

uzipikar

New member
מה רע בנסיון של אחרים?

אני למשל אירחתי את הבן של אישתי מהארץ (27), הוא מכר כמה תמונות עבור מישהו בטורנהיל כך שהסיפורים הם מבית.

mike00

New member
אחותי לומדת אנטרופולוגיה חברתית,

תאמין לי שכמה שהיא נהנית שם אני בחיים לא ארצה להשקיע מזמני בנושא. ובאותה מידה היא חושבת שאני מוזר באופן חריג מכיוון שאני עושה את העבודה הזאת כבר שלוש שנים... כל-אחד מתאים למשהו,רק צריך למצוא אותו. ומה שבטוח זה שלא כל-אחד מתאים לעבודת מכירות אגרסיבית,אבל יש גם כאלה שכן. יום טוב.

למעלה