שאלה

tairp

New member
שאלה

הבו שלי מקבלריטלין 20sr ובשעות הערב כשהוא רוצה משהוא ולא מקבל הוא בוכה ממש דמעות מתפרץ כועס אומר מחר תכני לי תיק אני עוזב אני יודעת שהוא אומר בסתם אבל השאלה שלי זה בסדר התופעות העלה כי אני אומרת לעצמי שזה תופעה מהריטלן אני צודקת?אני מנסה להרגיע אותו ולאחר חצי שעה בערך זה עובר אז מה היה כך צריך להיות אוו שזה חמור אני יודעת שיש תופעות אז מה זה אומר שאני ציריכה להיות בהכון כול ערב? אך את עוברים את זה

05 מיכל

New member
האם זה אכן מהרטלין?

האם זה מופיע סמוך לשעה שהרטלין מסיים את פעולתו? אם כן - אולי זה ריבאונד. אפשר לעזור נגד זה אם חצי שעה לפני שהרטלין גומר את פעולתו את נותנת רבע רטלין רגיל. (לא לשכוח לבקש אישור מהרופא, כמובן!) אם לא - אז אני ממש לא בטוחה שזה מהרטלין. ולא, זה לא בסדר. ואת לא צריכה להיות בהיכון כל ערב. ייתכן שכדאי להפעיל כאן תוכנית לעיצוב התנהגות לשעות הקשות של היום.

tairp

New member
לא בערב

חודש הבא יש לי טור אצל הרופא ואני מתארת לי שהוא יחליף לי מינוןעכשיו לעיצוב אני צירכה לתת לא פרטי איך זה הולך בעיר קטנה בצפון

היי טריפ

קודם כל השאלה המתבקשת...מה היה לפני הרטלין? אצלי בבית אחרי הרטלין הרגיל היו תופעות של תוקפנות וצעקות כולל הרמות ידיים ומכות בין הבנים עד כדי הגעה לבית חולים ...ואז עברנו לקונצרטה והכל עבר...

למעלה