שאלה..

A l a n i s

New member
שאלה..

שלום לכולם... קראתי את האתר הזה של אלון.. נתנו לי לינק לא לדף הראשי וקראתי בלי לראות שזה מגיל 14.. ואז הגעתי לפה וראיתי =\.. אני בת 12.. בכל אופן זה נראה לי ממש ממש שווה.. ואני רוצה לנסות.. יש סכנות כלשהם?.. זה יכול להשפיע על השינה?..השינה חשובה בגיל שלי :\ תודה רבה לכם, מהקצת שראיתי, אחלה פורום.

yanirshu

New member
גפן: ../images/Emo8.gif

רשום שזה לילדים בני 14+ אז מה הכוונה שילדים מתחת לגיל 14 לא יצליחו שזה לא טוב לבריאות שלהם??? אם תוכלו לפרט יותר אודה לכם מאוד, יניר.

חח מה פתאום עכשיו שאני קוראת את

זה אני צוחקת.. זה לא פודע בכלום חוץ מהכיף
תאמיני לי זה יעשה לך רק טוב וזה מאוד עוזר להכרה עצמית.. כי את פתוחה לתת מודע שלך , זה מאוד חשוב

A l a n i s

New member
אוקה..

בכל אופן.. אתמול חלמתי.. וזכרתי שלוש חלומות.. אבל מיהרתי לבצפר ושחזרתי זכרתי רק אחד.. זה יכול להשפיע על חלומות בכללי?.. כי אני ילדה דיי פחדנית.. וגם ככה אין לי חלומות יותר מדי נחמדים :\ כל היום תרגלתי את הבדיקת מציאות, הסתכלתי בשעון, שאלתי את עצמי מה אני עושה פה ומה לא הגיוני... קפצתי והרמתי חפצים לגובה.. אני מקווה שאני אצליח.. עוד שאלה.. יש את המסע האסטרלי הזה.. או איך שאומרים.. =\ זה אמיתי?.. כי לא ממש נראה לי הגיוני שאפשר לצאת מהגוף.. אם זה אמיתי זה נראה ממש ממש כיף.. איך עושים את זה?.. תודה לכם =)

silverhawk

New member
תגובה

מה זאת אומרת 'להשפיע'? זיכרון החלומות? ממש לא. להפך, זה דבר די מדהים לזכור חלומות, גם אם הם לא צלולים. תמשיכי לתרגל - זה ישתלם.
בנוגע למסע האסטרלי זה כבר תלוי באמונה שלך. אישית אני לא מאמין בכך וחושב שמדובר בחלום צלול רגיל, אך יש אנשים שיחלקו עלי. אה, וברוכה הבאה לפורום!

A l a n i s

New member
תודה רבה..

היום לא זכרתי שום חלום =( יכול להיות בגלל שהעירו אותי בבוקר?.. צריך להתעורר לבד?..

למעלה