שאלה!!!

אמברוש

New member
שאלה!!!

טוב זו שאלה קצת תקועה אבל בכל מקרה... תהיתי איך הנשים בהישרדות מסתדרות אם הם במחזור..? כאילו אני יודעת שיש טמפונים וכ'ו אבל עדיין מה עם האתגרים.. ואישה במחזור זה פקעת עצבים... זה קצת פדחני פתאום לשאול את זה אבל.. שיהיה...

נתת לי רעיון ../images/Emo6.gif

עכשיו כשאני אראה מישהי בהישרדות עם מצבי רוח מוזרים אני אבין שהיא במחזור חח למשל... ג'נו הייתה בטח במחזור לקראת סוף השהות שלה באי חח וכששלחו אותה לאי לבד בטח המחזור עבר לא
יאללה תנחשו מי עוד הייתה במחזור בשלב מסויים

אמברוש

New member
כן אבל עדיין לא הבנתי איך אפשר

לתפקד במשחק כשהן במחזור אתה יודע באתגרים וכ'ו.. אה ובטח קרין הייתה במחזור כשהיא התפרמה במועצת שבט.. אבל האמת נראה לי שבגילה היא כבר לא מקבלת..

Oukami Kun

New member
ב3 ללינדסי היה.

והיא אמרה את זה. נראה לי בפרקים הראשונים [כאילו, היא עפה בפרקים הראשונים אבל לא משנה...]

n l m

New member
קובי כמובן

אבל ברצינות אלייזה בטרייבל קונסיל של המושבעים קייטי, מקרה מוזר אבל כנראה לכל אורך התחרות (דרך אגב זה נותן לה תירוץ לביצואים שלה באתגרים) וכמובן איך אפשר לשכח את סו הוק (בשתיי העונות)

Uri04

New member
לסו לא היה יכול להיות מחזור...

היא גברית יותר מרופרט.

Ulong

New member
מסתדרות.. את יודעת

פעם לא היו טמפונים וכאלו..
סתם, אבל פשוט מסתדרות אין מה לומר.

ofer2052

New member
אני לא יודע לגבי העונה הזאת, אבל

בעונות אחרות הראו שיש לשורדים ערכת עזרה ראשונה, ראו את זה בהישרדות 3 [ראו את קים פ פותחת אותה] בעונה 4 ראו אותם מתמחים בקרם הגנה [והקלאסי מכולם] אם אני זוכר נכון, בעונה הראשונה במשימה שהיו צריכים לארגן שיראו אותם ממטוס, קלי רצתה לנפח קונדומים.

Sole Survivor

New member
השאלה היא

איך הם ניכנסות למים...גם אם יש טמפון זה עדין לא נחמד...

למעלה