שאלה!!!

Netta79

New member
בחורף זה אחרת../images/Emo27.gif

רינתי, למרות שהצגת את זה כאילו זה ממש מטומטם לרצות להתכרבל בחורף (וזה באמת נשמע ככה) בקיץ יותר יוצאים , מבלים , יושבים על החוף ... בחורף , לפחות לי , אין חשק לצאת לגשם ולקור אז יותר נחמד לבלות בבית ולמרות שכייף גם לבד יותר כייף יחד והכי כייף זה להתכרבל עם אהוב ליבך שעל החלון זולגות הטיפות והברקים והרעמים ברקע ככה לפחות אני ... יש לי המון זיכרונות טובים מחורפים שלמים בבית מרכיבים פאזלים יחד , משחקי מחשב , ועוד המון כייף אוף!!! אולי מטומטם אבל אין לי עם מי להתכרבל בחורף!!! (האמת היא שיש המון אופציות , אבל אף אחת לא מרנינה במיוחד
) את בטח מכירה ת'הרגשה... מאחלת לכולכם להתכרבל עם אהוביכם גם בקיץ גם בחורף (ובאביב ובסתוי גם !!!)
~נטע

הכיף לדחוף את הרגלים../images/Emo3.gif חחח...

את יודעת ככה בין הרגלים שלו את יודעת אנחנו קרות ברגלים אבל הלב
תמידדדדדדדדדדדדדד חם

Rinattt

New member
הנה לך פתרון...

שאני משתמשת בו תמיד... סדין חימום... מכורההההה לזה אני

Rinattt

New member
בנינו... ככה בשקט... אל תגלי...

מי שטוענת שהיא לא או מתביישת, או שמי שנמצא מולה לא מוצא חן בעיניה... וכמו שאמרו חכמינו חרמנא לצלן "אין אישה לא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת"

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif טלילון,אני משאירה אותי כפנטזיה

שלך.אני אוהבת אותך וירטואלית,לא מאוהבת בך. מבין ההבדל מותק?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo88.gifדיי לייבב טלילון

הרי סיכמנו שאני לא אוהבת סטייקים!זוכר?

מי אמר??? מייייי??????????../images/Emo4.gif

ח'ליק, יותר טוב ככה אף פעם לא גונבים לך את השמיכה והרגלים לא בחוץ בקור הזה
ככה את יכולה לקחת את השמיכה (המדוברת) ולעטוף את עצמך כמו תינוק
ככה את גם לא צריכה לסבול נחירות
ותמיד את יכולה לבחור את האלכסון שלך
ותמיד לדעת שזה זמני, ויהיה מי שיגנוב לך את השמיכה עד העונג הבא
אבל חורף???? אין כמו החורף
נחליאלי, חצבים, סחלב חם, קרמבו, גלידה חמה, וריח של אדמה רטובה

Rinattt

New member
הנה כמה סיבות למה לא...

אני ילידת חורף ולא סובלת את החורף, כי קר (ויש מזגן),כי תמיד אני מבקרת לצערי במחלקת ילדים יותר מפעם אחת, כי קר לבנות שלי, כי גשם, כי צריך להשתמש במייבש כביסה (אני גרושה אין לי כוח לממן את ח.חשמל), כי כל יום לפחות 2 מכונות כביסה להפעיל, כי באסה לצאת מהרכב והפאן נרטב, כי אין לי כוח להכין שוקו חם 4 פעמים ביום ל-4 בנות. כי לשטוף את הבית באסה בחורף. כי... כי... כי... יש לי ימבה סיבות... יותר מעניינות מאשר עם מי להתקרבל או לא להתקרבל בחורף... אותי לא מטריד עיניין... אני אקנה לי דובי השנה... חחחחחחחחח

ע פ ר ל ה

New member
לא שיכנעת אותי ב "מיל" סופי../images/Emo13.gif

אני מתה על מלחמת השמיכות והמשיכות. אני בכלל לא שומעת נחירות. אני שונאת אלכסון. ואני הכי אוהבת להתכרבל ולהצטנף בתוכו,בחום גופו
תענוג!!! נחליאלי,חצבים,סחלב,קרמבו,וכו'... מתקבלים בברכה. וגשם,שירד כשאני בביית,עטופה בגרביים חמות ושאר ירקות...

עופרל'ה, לא מנסה לשכנע אף אחד

מנסה לשכנע אותי
אל תבעסי לי את התפאורה האאאאא ושכחתי בחורף?? תנור נפט עם ערמונים מתפוצצים

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo25.gif סופיה

רק לא ערמונים
תנור נפט סבבה לחימום הידיים,אפילו הריח אחלה. רק בואי תעזרי לי להשתחרר מהכיווץץץץץץץ,זה כואב. רק שתדעי לך,אני מתה לרקוד היום,ואין לי איך ועם מי.ואני מבואסת תחת.

Rinattt

New member
סופיייייייייייייייייייייייי

תמשיכי מאמי תמשיכי עיוני וגלבי... עוד מעט אני מכווצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תעזרי לי לעזור לעצמי...
רעותתתתתת בטח אתן נחנקות שם מצחוק... כבר עפה להתארגן...

למעלה