שאלה..

rotemoosh

New member
שאלה..

לאחרונה עצבתי את חדרי מחדש.. העיצוב החדש כלל קניית מיטה חדשה, וכמו כן הצבתה במקום חדש, שינוי מיקום הספריה ובכלל שינוי בחדר.. שאלתי היא, מאחר והקיר מעל המיטה ריק ולבן, האם יש משהו מסוים שכדאי לי לתלות מעל המיטה (תמונה או כל דבר אחר) שיתרום לאוירה טובה ורומנטית בחדר? אם זה עוזר אני בת 18..אם צריך עוד פרטים אשמח לענות.. תודה.

תתחדשי ותהני

אפשר לצבוע את הקיר אבל רצוי להשאיר אותו שקט וריק. אפשר ליצור אוירה בחדר על ידי עיצוב החדר כולו ולאו דווקא בקרי הספציפי הזה.איך האוירה כרגע? האם היא רומנטית? האם לא?

rotemoosh

New member
תשובה..

כרגע יש בחדר ארון, שולחן- ספריה, מיטה ושידה והקירות לבנים..ככה שרומנטי הוא לא כל כך..הייתי רוצה ליצור אוירה קצת רומנטית..יש אפשרות כזו?

כן

אוירה רונמטית אפשר ליצור ע"י צבע ורוד, כרים רכים, בדים, חפצים נעימים בזוגות, נרות בזוגות, ועיצוב בצורה מעוגלת. האם זה נותן לך רעיונות?

rotemoosh

New member
ממ בערך..

איך אני יכולה לשלב את הצבע הורוד בחדר? (ולא ע"י צביעת קיר מאחר וזה לא יתאים לשאר החדר..)..? כרים רכים יש לי, ליד המיטה יש שידה ועליה זוג נרות אחד ליד השני.. איך אפשר לעצב בצורה מעוגלת? החדר הוא מרובע ועיצוב בצורה מעוגלת נשמע בלתי אפשרי.. אני צריכה רעיונות למה אפשר לתלות מעל המיטה, האם ישנם דברים שרצוי לתלות מעל מיטה שיעזרו לחלומות טובים, לזוגיות, לבריאות או לכל דבר טוב אחר..? תודה שוב על העזרה..

צבע ורוד

בגוונים המצורפים בקובץ אפשר לשלב בחפצים/כרים/בדים/וילונות/מפות/כדאות/כיסוי מיטה/תמונה ועוד. עיצוב מעוגל הוא עיצוב שיש בו פינות מעוגלות וצורות עגולות/גליות לא רק בקירות. עיצוב אינו רק קירות אלא בעיקר יצירת אוירה ע"י מה שיש בתוך הקירות. בפאנג שוי לא תולים מעל המיטה דברים כי זה מפריע לשינה טובה. מה בקשר לבריאות? מה את שואלת עליה? מה זה "לכל דבר טוב אחר"? מה את שואלת בעצם?

rotemoosh

New member
תשובות..

מה שהתכוונתי לשאול הוא שמאחר ולאחרונה רק עצבתי את חדרי, רציתי לדעת אילו צבעים/ חפצים/ תמונות יכולים להשרות אוירה טובה בחדר..הבנתי שהפאנג שוי מתקשר בצורה זו או אחרת גם לבריאות אז השאלה בנוגע לזה היא כיצד אפשר לסדר את החדר בצורה שזה יתרום לבריאות טובה או שזה מותאם לכל אחד באופן אישי?..(לפי בעיות בריאותיות של כל אחד..), האם יש צבעים מסוימים שמשפיעים על הבריאות? תודה.

פאנג שוי מתקשר להכל...

מכל וכל... בריאות יכולה להיות מושפעת ממצב כלכלי לא טוב, מהפסקת הקריירה או מגירושין או מהכל ביחד. מערכות יחסים יכולות להתערער עקב בעיות בריאות או כלכליות או אי יכולת להוליד ילדים או עוד והכל ביחד ... אוירה טובה היא זו שמתאימה לך ולא בהכרח מה שמתאים למישהו אחר. לך יש דברים שנעימים לך ואולי יש אנשים שיאמרו שהם ממש לא נעימים להם. הצבעים מותאמים, הכל מותאם, אבל... כל מה שאנחנו עושים בפאנג שוי עוזר. פאנג שוי אינו קסם. זה יעיל, מועיל ועוזר...ו...מותאם. הצבע הנחשב לצבע של אזור הבריאות הוא ירוק אולם...יש להסתכל קודם על מה שיש בבית לפני שמוסיפים ירוק (או תכלת או סגול או צהוב או כל צבע אחר)... בקיצור, שאלות כלליות, יש להן תשובות כלליות. אין צבע שמתאים לבריאות. יש כמה ולכל אחד הצבע שמתאים לו יותר מהשני. עדיין לא אמרת מדוע את מתמקדת בבריאות. על מה אנחנו מדברים?

rotemoosh

New member
לאו דוקא בריאות..

אני לא מתמקדת דוקא בבריאות..רציתי פשוט לדעת איך זה בא לידי ביטוי בפאנג שוי.. אני יותר מתמקדת באוירה טובה ורומנטית בחדר..ליצור אוירה בחדר שיהיה פשוט כיף לשהות בו.. אני חושבת שבעזרת קצת הכוונה ממך הצלחתי בערך "לעצב" את הסגנון שרציתי.. הוספתי דברים בזוגות, כריות נוחות על המיטה.. רק חסר לי משהו אחד וזה הקיר הריק מעל המיטה..אני מתלבטת אם לתלות עליו משהו..הוא פשוט יותר מדי ריקני..גם לבן וגם אין עליו כלום.. אבל שוב תודה על התשובות..

אההה, או קיי

החשיבה היא כזאת, בגדול: כשאת נמצאת בסביבה שתואמת את הלך רוחך, השקפתך, רצונותיך ונעים לך, את מרגישה טוב, פחות מתוחה/עצבנית/לחוצה/וכו'...וזה טוב לבריאות. מעל למיטה, חישבי עוד קצת, לכי לחנויות והסתכלי, אם תרצי לשאול על משהו שראית...בבקשה. אם תמצאי משהו שקט ונעים אז אולי כן.

למעלה