שאלה

r o n35a

New member
שאלה

מה הייתם מעדיפים בחורה שנראת טוב ,אוהבת אותך ומוכנה לעשות הכל בשבילך או בחורה יפה פצצתית סקסית, אבל אתה לא יודע מה יוליד יום. מה הייתם עושים???

Netta79

New member
מצחיק

מילא היית אומר בחורה שנראית סביר ....או לא משהו אבל אוהבת וכו .... אבל אם היא נראית טוב? וגם אוהבת אותך ? וגם מוכנה לעשות הכל בשבילך? רון ... חיים טובים ... למה צריך לעשות העדפות ? יש לך עכשיו מישהי פצצתית ... תהיה איתה עד שיוולד היום ... תמצא מישהי מושלמת כפי שתיארת ...תמלא לוטו כי יש לך המון מזל אני עוד תקועה בשלב של ה" נראה טוב" כשנעבור אותו נגיע לאוהב ... מוכן לעשות הכל ? לא רוצה כזה ... אבל מוכן להשתדל נשמע אחלה ... שוב... חיים טובים ... ( מה עם התלמידה???) ~נטע

מיKה

New member
מבזק מציאות

גם עם בחורה שאוהבת אותך ונראת סביר אינך יודע מה יוליד יום.

זה ממש לא עובד ככה ../images/Emo2.gif

זה אולי טוב לשאלות מהסוג הזה... לפעמים אתה מכיר מישהו ממש ממש ממש "מושלם" <טוב, כמעט לגמרי ...> והוא לא עושה לך כלום <"מושלם" = מבחינת מראה, השכלה וכו> לעומת זאת אתה מכיר מישהו אחר, שהוא ממש לא "מושלם" והוא מטריף לך את החושים מכאן ועד הודעה חדשה..........אתה מוטרףףףףףף לגמרי. אז יענו לך על השאלות, אבל תכלס החיים זה החיים וגם אם נחפש <ועוד פעם ועוד פעם>, לא נמצא נוסחה. ואתה יודע מה?! מי בכלל רוצה נוסחה?.... <ואם נתרגם לשאלה שלך אז "מושלם" שווה ערך לבחור/ה הפצצתי/ת ו"לא מושלם" זו האופציה השניה........> הוספתי גם זכרים לעניין, מקווה שאתה לא מתנגד לשידרוג שעשיתי..... ולא סתם כתבתי במרכאות.......

גם לעובדה שהוא אוהב/ת אותך ורוצה

לעשות הכל בשבילך אין קשר. <וזה מתייחס לאופציה השניה שלך>

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה הייתם מעדיפים בחורה שנראת טוב ,אוהבת אותך ומוכנה לעשות הכל בשבילך כמובן שנראת טוב זה עניין אישי לכול אחד.

t o t a l

New member
הייתי "מרגיש" ולא "מעדיף"

לא כל החיים זה חשבונאות ומאזני בוחן

יערית

New member
וואלה

אני חושבת שהוא מרגיש אחרת לא היה מדבר על האפשרות הראשונה. אבל בהחלט צודק יא -טוטל. אני בכלל בעד בובה מתנפחת,שימוש בעת הצורך בלבד.

יערית

New member
שת'געת?

בובה ערומה לחלוטין,אתה תצייר עליה מה שבה לך, תדביק לה איזה סוג של שיער שתבחר מידי יום, והכי חשוב....היא לא מדברת!

r o n35a

New member
מה לא מדברת.....

לא מדברת -לא קונה. אבל מצד שני לא צריך לבזבז זמן הולכים מיד לתכלס. ומצד שלישי, שמעתי שלא כל הנשים(בובות) אוהבות את הצד השלישי

יערית

New member
תגיד

אתה אמיתי?כי לאחרונה מצד שני מאד התחבבה עלינו ואסיים בזכויות יוצרים ל NDR הקריצה מיותרת

r o n35a

New member
מצד שני....

מצד שני תהיה כאן ביום שלישי. פרטים במסר ומכל צד שלא יהיה שבת שלום לכולם

r o n35a

New member
האמת טוטל אתה צודק...

אבל מה לעשות, בחיים ,הרבה פעמים כשהרגשתי-נפגעתי היום אני בשלב של מעדיף.

חבל מאוד שזה ככה...../images/Emo4.gif

ואני רק כשבאמת נפגעתי, רק אז החלטתי להמשיך ולא לותר על להרגיש. אגב, התחתנתי מתוך העדפה, מה שהתברר בדיעבד כטעות.

Rinattt

New member
הייתי מעדיפה אישית...

גבר שיכבד אותי יקבל אותי איך שאני ותהיה בנינו אהבה גדולה! מראה חיצוני לא חשוב... הוא יכול להיות מכוער אבל מה שנקרא... יעשה לי את זה... בקשר לשאלה שלך... כמו שרשם לך כאן מישהו תרגיש ואל תעדיף, לא זו ולא זו הן 100% כמו שכשהתחתנת היית בטוח שתזדקן איתה ביחד וזה לא יצא לפועל... בחיים אין 100% בזוגיות! מה שנשאר לנו זה לא ללכת על הבטוח והנוח אלא על מה שעושה לנו טוב...

למעלה