שאלה

AliceNoChains

New member
שאלה

אהלן, אז ככה אתמול ראיתי קליפ של גאווין רוסדייל עם להקתו. יש מצב ש-bush התפרקו?? כי הייתה כתובית עם שם של להקה אחרת... למישהו יש מושג מה קורה איתם בכל מקרה?? ופאק מה שם השיר- כ"כ מצויין...

dirty boots

New member
התפרקו, התפרקו.

לא דיברו על זה בכלל, אבל זה לא היה סתם שקט שאחרי הסערה. הם התפרקו בשקט בשקט, בלי לעורר שום פרובוקציה או דיבור עם העיתונאים (מה שדי מפתיע, יחסית), ולגאווין הנ"ל יש להקה חדשה ששכחתי את שמה, והוא נשוי לגוון סטפאני (גם עבד איתה על הדיסק, אם אני לא טועה).

AliceNoChains

New member
מה התפרקו?!

איפה אני הייתי כשזה קרה. בן אדם, אתה חייב להיזכר בשם הלהקה החדשה שלו!

dirty boots

New member
טוב,

אחרי חיפושים די רציניים, לא מצאתי. בAll Music אין כלום ופעם מישהו שיש לו בלוג ביקורות בעיקר על מוזיקה אלטרנטיבית כתב על הלהקה החדשה שלו, וחיפשתי את זה שם, ולא מצאתי... אבל אני בטוח שתמצא את זה, בקרוב

dirty boots

New member
דווקא דיסק בסדר,

(שמעתי אותו במטוס, היה שם אפשרויות לשמוע כמה דיסקים מאיזו תוכנה שהייתה להם שם. זה היה חביב ביותר), ויש בו כמה שירים טובים (What You Waiting For הכי טוב), ואז הוא סתם מתדרדר ודי מתחיל לשעמם, לא ממש מספק את הסחורה, וחבל, כי לדעתי היא הזמרת פופ הכי טובה בשטח.

שמעתי את השיר הזה שלה עם הבננות

מה אני יכולה לומר פעוטות מחברים משפטים חכמים יותר והיא בטח לא כתבה את זה לבד אפילו אבל מה אני מבינה בפופ הא?

dirty boots

New member
תכלס,

לא התייחסתי למילים (עזבי את זה שהם ממש לא רלוונטיות פה, יש יותר מדי "רמיזות" לסקס בדיסק, אז וויתרתי לגמרי על סקטור הליריקס), יותר ללחנים ולשירה של גוון. הולאבאק גירל חביב (ואני ממש לא מבין מה הקטע עם הרקדניות האסיאתיות, אבל בסדר), למרות שדי מוזר. סך הכל, לא התייחסתי יותר מדי, סתם די ציפיתי ממנה, כי לדעתי יש לה קול טוב ובכלל היא הזמרת פופ הכי חביבה בשט (עדיפה על בריטני, שאקירה וחברים
), וקיבלתי דיסק נחמד, אבל די אינפנטילי ומאכזב.

Sum41xGiRL

New member
אשכרה

זה לא שאתם שומעים דד קנדיז או קראס, זה בסך הכל גוואן סטאפני, היה לא צריכה טקסטים מחוכמכים או אנרכיסטים..

psychoit

New member
יש לה איזה שיר באלבום

בבל פופ אלקטריק שאני מתה עליו. שיר שכיף לקפוץ איתו. האלבום טוב יחסית,צריך פשוט להרגל אליו. משמיעה ראשונה,שניה שלישית..עשירית..לא אהבתי. אני מתחילה לאהוב אותו ולהתרגל אליו. סה"כ אלבום טוב. אני אוהבת פופ,תלוי איזה.

למעלה