שאלה

LostInTheSky

New member
שאלה

לפני שלוש וחצי שנים אח שלי נהרג בתאונת דרכים חודשיים לפני הבר מצווה שלו... בשבוע הבא , אחרי המון התלבטויות והמון שכנועים מצד אחותי, אנחנו עושים לה בת מצווה באולם ... רציתי לשאול אתכם אם יש לכם איזשהו רעיון להזכיר את אחי באירוע? האם זה מקובל לעשות דבר כזה?

בר03

New member
היי

קודם כל הצטערתי לשמוע על אחיך... גם אחי נהרג בתאונת דרכים לפני 3 שנים... אפשר להזכיר את אחיך בנאום שאחותך עושה לבת מצווה, להגיד כמה מילים עליו וכמה שהוא חסר לכם ביום החשוב הזה..... זה מאוד מקובל לעשות את זה , כמובן כל אחד לפי מה שנוח לו .

LostInTheSky

New member
תודה לך

בינתיים החלטנו להדליק לו נר ראשון מ- 12 הנרות ואת כל השאר להקדיש לכל המשפחה והאורחים ... נראה , אולי זה עוד ישתנה בכל מקרה תודה על התגובה

solitaryshell

New member
אני מסכימה עם בר,

אחותך יכולה להזכיר את אחיך בנאום שלה. אפשרות נוספת שעלתה פה לא מזמן הייתה לשים תמונה משפחתית ביחד איתו (הנושא היה חתונה ולא בת מצווה, אבל האפשרויות דומות). רעיון נוסף הוא לשלב משהו שאחיך אהב באירוע (זאת דרך להזכיר אותו למי שהכיר אותו מבלי לדבר על זה). צריך להיות קצת יצירתי לשם כך, אבל אפשר לעשות המון דברים. אני בכיף אחשוב על רעיונות אם אני אדע קצת יותר על אחיך (אם את רוצה, ולא רוצה לכתוב פה, את יכולה לשלוח לי במסר אישי, ואני אנסה לעזור). וכמובן שיהיה מזל טוב לאחותך.

למעלה