שאלה...

ה צ י ף

New member
שאלה...

כמה פעמים בשבוע צריך לרכב על הסוס (סוס פרטי כאילו כמה פעמים אתה רוכב על הסוס שלך בשבוע?) וכמה זמן?

../images/Emo42.gifמשתנה

זה תלוי בעיקר בסוס, באימון, ברוכב ובזמן נגיד (סתם נותנת דוגמה) יש מאמנים שנותנים חצי אימון- המאמן רוכב 3 פעמים ואתה 3 פעמים באימון מלא רק המאמן רוכב ואתה מידי פעם עולה על בסוס (או בכלל לא) או בלי אימון בכלל שזה רק אתה בשיעורים/ לבד מבין?

fliperit

New member
אמממ

אימון מלא יכול להיות גם שאת רוכבת על הסוס.. נגיד הסוס שלי מאומן אצל עדי אתרוג, אבל כל פעם שאני באה לחווה אני יכולה לרכב עליו (בהדרכתה- אם אני רוצה, בחינם) אני משלמת על אימון מלא- ובגלל זה לא משלמת על שיעורים. ככה זה גם היה אצל המאמן הקודם שלי

../images/Emo42.gifזה לא אומר שכולם עובדים

בשיטה הזאת יש מלא שעובדים כמו שאני כתבתי בגלל זה כתבתי "יש מאמנים" ולא "כל המאמנים"

ה צ י ף

New member
סוס טיולים

רק אני רוכב אליו... רק טיולים אז כמה פעמים בשבוע אני צריך לרכב אליו? ועם הוא יהיה משוחרר במרעה זה משנה?

Vintage Queen

New member
המממ

אני רוכבת 5-6 פעמים בשבוע וכל רכיבהנ בסביבות החצי שעה והאימנוים (פעם בשבוע) הם שלושתרבע שעה עד שעה וקצת...

../images/Emo3.gif

אני רוכבת על רונלד 6 פעמים בשבוע בדר"כ.... ויום חופש אחד.. אני באה 7 ימים בשבוע לחווה.... וכל רכיבה שלי היא חצי שעה בדר"כ ואם הוא הולך רע אז לפעמים קצת יותר.. ואימונים זה בדר"כ 45 דקות עד שעה... אבבל זה כמעט ולא מגיע לשעה..

לודמיר

New member
איזה חתיך הוא!!!

בן כמה הוא? ולמה את נכנסת איתו העונה (כשיגמר ההסגר...)

תודה ../images/Emo13.gif

הוא יהייה בן 7 וחצי בסוף החודש... ואני יכנס איתו בהתחלה ל-1.10 כי אין לי ניקוד ל-1.20 אז אני מקווה שאחרי 2-3 תחרויות אני יוכל לעלות איתו ל-1.20..

fliperit

New member
הסוס שלי

רכוב כל יום חוץ מיום שבת. (וכל יום הוא שוחרר שעה במגרש) או אני, או השותף שלי או המאמנת שלי רוכבים עליו.. ואחרי תחרויות הוא מקבל 3 ימים חופש (ושחרורים במגרש של כמה שעות)

ה צ י ף

New member
אף אחד עדיין לא ענה לי עם הוא סוס

טיולים אז כמה פעמים בשבוע צריך לבוא לרכב אליו שהוא כל הזמן בתא? ועם הוא יהיה במרעה פלוס תא כמה פעמים? ועם הוא יהיה רק במרעה כמה פעמים?

PinkHorse

New member
כל סוס צריך לעבוד והוציא את המרץ

שלו. זה לא משנה אם זה סוס טיולים, אינגליש או ווסטרן. חוצמזה שאיאפשר לענות לך פה כי כל סוס הוא שונה, יש סוסים עם יותר אנרגיה ויש עם פחות. אתה שואל שאלות כמו שפעם מישהו העלה תמונה לפורום ושאל אם הסוס הזה בריא וניתן לקנות אותו. אחנו לא וטרינרים, אנחנו רוכבים ואוהבי סוסים וכל אחד שענה לך פה על השאלות שלך כתב בדיוק אך שזה אצלו.

חמש פעמים בשבוע+יום לונג'

יום חופש אחד שבו לפעמים הוא משוחרר במגרש...זה משתנה. ומעכישו כל שישי פעם בשבועיים אני ושביבה יוצאות לטיול, בתקווה שיהיה לי עוד מישהו לצאת איתו בימי שישי האחרים

למעלה