======שאלה======

======שאלה======

הרבה אנשים אומרים ש- אהבה זה לא להסתכל אחד לשני בעיניים אלא שני זוגות עיניים מסתכלים לכיוון אחד. מה דעתכם על זה ?

n o g a1

New member
פצצה!!!

מה זאת אומרת לכוון אחד? רואים אותו דבר? חווים אותן חוויות? מרגישים זהה? אהבה..... להסתכל אחד לשני בעיניים בניסיון לראות את השני ולא את שנדמה לנו שרואים בדמיון , בחלום , בפנטזיה. לראות אחר , שונה ממני, יחודי ומיוחד. פצצה - אמרתי?

t o t a l

New member
שייבה?

מקסימום שווה בתור סטיקר נבוב על מכונית משומשת של מתנחל מתוסכל.

שייבה = טבעת נשואין ??

איכססססססססס זה שאלה ששאל אותי ידיד טוב טוב עניתי מסתכלים לאותו כיוון

n o g a1

New member
מישהי פעם הציעה

כאן בפורום לתלות סרט על הרכב שיהיה סמל "פנוי/פנויה" זוכרת? אז הסרט + הסטיקר "יש חיים אחרי הגט" נראה לי מ צ ו י ן אבל באיזה צבע כדאי שהסרט יהיה???? אוף.. כמה לבטים!

לביאה11

New member
======תשובה========

הרבה אנשים לא יודעים בכלל מה זאת אהבה והרבה אנשים לא יודעים ש.... פנים רבות לאהבה. אנשים מפרשים אהבה בכל מיני צורות אבל כשמישהו או מישהי באמת אוהב/ת לאהבה שלהם יש רק דרך אחת. והיא לא הדרך שלך או שלך.

Netta79

New member
../images/Emo62.gif ברבורה יפיפיה...

נראה לי קצת מוגזם ... מותר להסתכל על דברים גם לבד... כל אחד בעבודה שלו , עם החברים שלו , החברות וכמובן שהביחד זה נחמד אם מסתכלים על החיים בגדול במשקפיים דומות יש חלומות ותכנונים משותפים אבל גם נחמד שלכל אחד יש את הכיוון שלו בענייניו כך זה הרבה יותר מעניין כששניים מסתכלים לכיוון אחד - לפעמים הם יכולים לפספס משהו נחמד מהכיוון השני שכל אחד מסתכל לשני הצדדים הוא גם רואה יותר וגם יכול לשתף את בן /בת זוגו בדברים היפים שיצא לו לראות הלוואי ואמצא מישהו שיסתכל עלי ...
~נטע

נטע מתוקה

זה שאלה שנישאלה ע"י ידיד טוב שלי אתמול בלילה ואני עניתי לו את דעתי , רק שאני תוהה עם אני אכן צודקת . אני קוראת את תגובתך ושל כולם ומרגישה שאני אכן טועה או שלא ,,,,,, ולגבי ", מישהו שיסתכל עלי " אז זה לא העניין בכלל (גם אין מי שיסתכל עלי )

א ש לי

New member
נכון מאוד.

כל אחד מביט אל ההר ורואה אותו אחרת אבל כל עוד המבט מופנה וצועדים יחד לאותה המטרה... אהבה מתחזקת נושמת קיימת ונשמרת.

למעלה