שאלה

atemi

New member
שאלה

יש פה אנשים רציניים או שכולם דמוגוגים שיושבים מול ה מחשב במקום להתאמן?

אנחנו כולנו אנשי לחימה של המחשב,

שמנצחים את הרעים באמצעות הקשה זריזה של אצבעות על המקלדת... לדוגמא, פיתחנו כל מיני קאטות של מקלדת, קאטות של עכבר, קאטות של קללות על ספק האינטרנט (סתם, שלי דווקא מעולה) - והמתקדמים שבינינו מסוגלים אף לבצע טכניקות מתקדמות של שליחת אי-מייל ובו זמנית מתן תשובה בפורום. בקיצור, אל תקשיב לנו, אנחנו סתם יושבים מול המחשב וכותבים בטון ידעני "כן, כן, כדאי לתת את הבעיטה הזאת בזווית של 56 מעלות ולא בזוית של 48 מעלות..." בעוד שעל המזרון אם מישהו יכוון אלינו את הבעיטה הזאת, אנחנו נמות מפחד ובכלל לא נדע באיזה זווית היא. טכניקות בהן אנחנו מומחים הן שליחת רצפי תווים כגון "אני חולק עליך בקשר לזווית הבעיטה שהצעת", "השיטה שלי טובה יותר, אבל אני מכבד את כל השיטות במידה שווה", "אין ספק שעדיף לרכז את הצ´י במרידיאן הכליות במקרה הזה, עקב אפקט ההארא השמאלי" וגם "אבל זו רק דעתי - תראו איזה צנוע אני". אה, ויש לנו גם חוש הומור די דפוק, כפי שאתה יכול להבין מההודעה הזאת. הא, ועוד משהו - אנחנו גם סובלים מפיצול אישיות, כפי שאתה יכול להבין מלשון הרבים בה נקטנו בהודעה זו...
מקווה שענינו לך על השאלה, בן נ.ב.: ההודעה נכתבה בשמנו בלבד (אני ועצמי) ולא בשמם של חברי פורום אחרים (שהינם, כך ניתן לראות בעליל, שפויים יותר מאיתנו - מפוצלי האישיות)

למעלה