שאלה

UnprodigalSon

New member
שאלה

מה הקשר בין אלאניס לפלי (הבסיסט של רד הוט צ'ילי פפרז)? אני יודע שהוא ניגן בס (וממש טוב...) בYOK ובNarcisus (סלחו לי על הטעויות כתיב, אם היו). הוא ניגן איתה בעוד מקום? מה בכלל הקשר בינהם?

Jagged chaos

New member
סתם בנאדם טוב...

הבנתי (ממישהו שה- RHCP הם החיים שלו) שהוא מנגן אצל מלא אומנים מתחילים, בשביל לעזור להם. בכל מקרה, אני שמעתי שהסיפור היה משהו כזה, אלאניס הקליטה את Jagged ב-1994-1995, באולפנים של וורנר בראדרס (שזה נראה לי הקשר היחידי, ששניהם מקליטים באותו אולפן), מפה לשם, הקלטת דמו שלה התגלגלה, זה בטח מקום מפוצץ באומנים וזה... אני יודע---> שמה שבטוח, זה שאיכשהו דייב נאברו ופלי, הם אלה שהציאו את עצמם לנגן בשביל אלאניס, ולא להפך. דייב נאברו, היה באותם זמנים הגטריסט של הרד הוט צ'ילי פפרס, והוא אישיות בפני עצמו, הוא גם מנגן בג'יינס אדיקשן ובלה בלה בלה. ד"א, אני מאמין שפלי בטח גם סידר לאלאניס את ג'סי טוביאס (הגיטריסט של הפפרס לכמה חודשים ב-1993) שינגן לה ב- JLP TOUR. ג'סי טוביאס (צד שמאל). ד"א עוד קשר? כריס צ'ייני הבסיסט שלה למשך איזה 7 שנים, הפך להיות הבסיסט של ג'יינז אדיקשן, הלהקה של נאברו (פאק למה אני יודע את כל זה
)

פליי מנגן באמת להרבה אומנים

הוא גם מנגן בחדש של טרייסי צאפמן אם אני לא טועה

Jagged chaos

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif עידכון מטורף ../images/Emo70.gif

כל הביסיידים, כל הנדירים,כל הקאברים, כל השיתופי פעולה, כל השירים שיצאו רק בלייב, ה- Space Cake (הופעה אקוסטית מ-95), הדיסק האקוסטי מ-2004, ה- prayer circle... אני מאמין שיש לכם ת'כלס הכל משם.. אבל נו... אם מישהו פספס
זה באמצע העמוד..

Rוית

New member
וואו, ../images/Emo51.gif !

עוד לא ראיתי, אבל רק לראות את הדברים שאתה שם ואת המאמץ, כל הכבוד!!!

למעלה