שאלה...

LuZ dE EsTrElLa

New member
שאלה...

למה ארי לא העיף את עדי? לא אהבתי את ההתנהגות האנוכית שלה...שהיא חשבה רק על עצמה כשקנתה בגדים...
היא יפיפיה..נכון אבל נחשף צד באישיות שלה שהוא לא כ"כ יפה.. ומצד שני הוא העיף את ההיא עם הנקודת חן על הפנים שכחתי את שמה..לא חבל??

adi2121

New member
נכון,למרות שלא נעים לשפוט אותה

אם לי היה נותנים 4000 שקל לבזבז תוך חצי שעה,ספק אם אני הייתי חושבת על מישהו
למרות זאת,היא יכלה לקנות משהו קטן לארי,שסחב לה את השקיות ורץ אחריה לכל החנויות שהיא הלכה אליהן. אולי הבנות קצת הגזימו,שהיא תיקח רק 2000 ותקנה להן דברים ב2000 שנשארו? היא יכלה גם לקנות להן איפשהו שרשרת כסף יפה או משהו,ב150 ש"ח נניח לכל אחת,לא צריכים להיות כל כך תאבי בצע. יש המון צדדים ><

voguemaster

New member
../images/Emo6.gif

אם הייתי במקומה הייתי כנראה קונה משהו נחמד לעצמי (משהו *אחד*), קונה משהו או שניים לארי ובכל שאר הכסף (נניח 3000 שקל), הייתי קונה לשאר הבנות דברים מפה ועד הודעה חדשה. אבל מה זה חשוב, אני לא בחורה, זה אומר ש: 1. ארי לא עושה לי את זה
. 2. אני לא יכול לבזבז 4000 שקל בחצי שעה

adi2121

New member
חחחח בנות יכולות לבזבז תוך חצי שעה

אפילו יותר, אם היו רק נותנים לי את האפשרות

UnderTheRainbow

New member
אני לא חושבת שמישהי אחרת הייתה

קונה מתנות לשאר המשתתפות במקומה, אף אחת לא תודה בזה, הן פשוט מנצלות את העובדה שהיא עשתה טעות!

danielle099

New member
צודקת ...

אולי לא להעיף אותה אבל לדעתי ההתנהגותץ שלה הייתה בכלל לא יפה אני לא יודעת באמתץ איך זה להיות במקומה אבל עדין ההתנהגות נראתה אנוכית ולא מתחשבת , אוולי לא לקנות לבנות אבל לארי ....

LuZ dE EsTrElLa

New member
אולי זה מראה שיופי יותר חשוב לו

מאופי.. תמיד בתוכניו האלה אפשר כמעט לדעת את מי הבחורים יעיפו. אני אישית הייתי מעיפה את עדי..או שלפחות לא את ההיא עם הנקודת חן ... היא מקסימה..והיה ביניהם קליק..

באמת למה ../images/Emo4.gif

היא ממש התנהגה באנוכיות, זה בכלל לא היה זמן איכות שלה עם ארי והם בקושי דיברו כי היא רק הייתה עסוקה בלרוץ מחנות לחנות, ועוד גם לא קנתה לארי כלום. וגם לא לבנות. למה הוא העיף את אתי, היא דווקא נראית לי מעניינת, ובכלל לא יצא לו לדבר איתה באישיות שככה הוא העיף אותה. ואת נטלי באמת טוב שהוא העיף, הם בחיים לא היו יכולים לחיות יחד.

Magical Fairy

New member
אפילו שזה היה מאוד מגעיל מצידה

ארי לא חייב לספר מה היו השיקולים שלו. כנראה שגם עם התנהגות כזאת הוא חושב שיכול להיות ביניהם משהו..

Shohi

New member
לדעתי

הוא זה שהוא העיף את נטלי אז אוקיי זאת בחירה שלו אבל לדעתי נטלי יפה... ויש כמה בנות שאני הייתי מוציאה לפני נטלי חיחי

ברור שהוא יעיף את נטלי

היא חזקה מדי בישבילו היא אשכרה ישראלית אמיתית יש לה אופי חזק ורואים את זה.. שלא נדבר על זה שהיא יפה!! כנראה שארי לא היה מחזיק מעמד עם אישה חזקה נטלי אוהבים אותך:)

סיפלול

New member
בואו ניהיה ראלים

אם היו נותנים לכן 4000 ש''ח.... הייתם מחלקות את זה או לוקחות לעצמכם?... אולי תגידו שמחלקות אבל אני לא אאמין

למעלה