שאלה:

Arielvista

New member
שאלה:

יש לי כ-40 יוזרים ב AD. לכל אחד יש כתובת mail רגילה [email protected]. לחלק מהיוזרים יש כתובות mail נוספות, כמו למשל [email protected] היא כתובת נוספת של אחד המשתמשים. חלק מהיוזרים הם Dummy, רק לצורך תיבת דואר, והדואר שלהם מועבר (FWD) למשתמש כלשהו, וכו', כמו למשל [email protected] היא תיבה אמיתית (יוזר), וכל הדואר עושה FWD למשתמש ספציפי. איך אני יכול להפיק רשימה של כל היוזרים, עם כל כתובות המייל שלהם, וכל חוקי ה FWD בשרת Exchange? אגב, יש לי SBS 2000

Arielvista

New member
מצאתי פתרון חלקי

שנותן לי את כל כתובות המייל של יוזרים, groups, public folders: csvde -f c:\output.csv -r (objectClass=user) -l proxyAddresses csvde -f c:\output.csv -r (objectClass=publicfolder) -l proxyAddresses csvde -f c:\output.csv -r (objectClass=group) -l proxyAddresses זה אמנם לא נותן לי רשימת FWD, אבל אני אסתפק בזה לבינתיים.

shai36

New member
טיפ

אתה לא חייב ליצור משתמש Dummy ולבצע Forward אתה יכל פשוט להוסיף למשתמש כתובת SMTP זה חוסך לך רשיון.... לגבי רשימת המשתמשים וכתובות ה SMTP : אתה פשוט יכל לבצע חיפוש משתמשים להם יש תיבת דואר דרך ה AD users & Com ולהוסיף לתצוגה את שדה ה email address

למעלה