שאלה

777ALEX777

New member
שאלה

רציתי לשאול אחרי סיום י"ב בטכני ישר מגיעים לקורסים או שולחים קודם לטירונות בסיסית של חודש? ועוד דבר יש שמועות ששוחרים ממשיכים לקבל בזמן הקורס רק 88.12 ואנשים שהתגייסו רגיל מקבלים איזה 300 ויותר לקורס העים זה נכון? תודה מראש.

777ALEX777

New member
ולמה לא הבנת מיכאל כתבתי....

עים יש טירונות לפני הקורסים של ההכשרה שלנו, וכמה נקבל במהלך הקורס. זה הכל.

ככה...אחרי שאתה מסיים יב'

יג' או יד' אתה נשלח לקורסים ולא לטירונות כמו שהיה נהוג עד לפני שנתיים... הקורסים לא על חשבון הפז"מ וטירונות כן.. וכן שוחרים מקבלים בערך 80 ש"ח בחודש לעומת חיילים שמקבלים 300 ושמעתי שקדצניקים מקבלים 1400..לא יודעת איך זה הולץ רק שבטוח ששוחרים מקבלים 80

reembel

New member
שחורים מקבלים בסביבות 80

וקורסיסטים רגילים מקבלים 1200 ש"ח. אל תשכח שהם לא קיבלו לפני זה את כל הנסיעות חינם ועוד דברים שהטכני השקיע.

777ALEX777

New member
אז לפי מה שאני מבין מכם...

הטירונות באה אחרי הקורסים. ולהיות שוחר בתחום הכספי זה לא טוב במיוחד. עוד דבר גם בזמן השירות השוחרים ממשיכים לקבל 80 ש"ח או שזה ניגמר אחרי הקורסים? תודה מראש.

אתה לא שוחר לנצח.. אחרי שאתה מתגייס

(שזה ביום הטירונות) אתה מתחיל לקבל משכורת כמו כל חייל רגיל..

reembel

New member
יש עוד משהו שמפחיד אותי.

יש דיבורים על קיצור השירות בחצי שנה. מה שאומר שחיל האוויר יצטרך עוד כוח אדם, ולא יוותר על החצי שנה מהר. יכול לקרות שכחלק מההסכמים בנינו, הם ישאירו אותנו לתקופה המלאה של השירות בלי הקיצור שיש, ולא נוכל לעשות דבר, כי חתמנו, והסכם צריך לכבד.

777ALEX777

New member
בנתיים זהרק דיבורים על הקיצור...

אין הרבה סיכויים שזה יקרה בתקופה רכישה כמו זו.

pure_as_fire

New member
ראם אתה מאכזב אותי

חשבתי שאחרי 4 שנים אולי תלמד כבר שכול מה שחרא בטוח יגיע אלינו תתמודד (אני מתרגל מחדש ש"תתמודד" בשביל הקד"צ) תתמודדו!!!!!! אתם בחרתם במסגרת!!!!!!!

למעלה