שאלה

• פותח הנושא ב ל
  • פורסם בתאריך

ב ל

New member
שאלה

אני מנסה לסיים מועדפת- נשאר לי עוד חודשיים לא בטוחה שילך שוב עם בית מלון... ואין מצב שאני יורדת לאילת שוב אבל מנסה עם יערות הכרמל אבל יש לי שאלה איך זה לעבוד בתחנת דלק? יש טיפים למי שפעם היה מתדלק?

לא עבדתי באף אחד מהתחומים

אבל אישית אם הייתי צריכה לבחור, הייתי בוחרת בלי היסוס במלון, בעיקר בגלל התנאים הלא ממש סימפטיים בתחנת דלק (שלא לדבר על הריח...) אפשר לשאול למה את סבורה שלא ילך עם בית מלון?

ב ל

New member
כי

נמאס לי למלצר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממלצרת כבר חצי שנה ו-4 חודשים מהם מילצרתי בלגונה!(מלון) מי ירצה למלצר שוב בחיים אחרי לגונה???

סליחה על הבורות

אבל בעבודה במלון אין עוד אפשרויות חוץ מלמלצר? פקידת קבלה/חדרנית או משהו בסגנון? אן שזה מבטל את האפשרות למועדפת?

ב ל

New member
לא בא לי להיות חדרנית

ובשביל פקיד קבלה צריך לעבור קורס ולחתום לחצי שנה או משהו כזה

עדיף חדרנית...

עבדתי יום אחד כחדרנית.. אני לא חושבת שזו עבודה קלה.. אבל גם עדיפה.. את לא עובדת עם אנשים מגעילים שמנסים לגנוב לך את המנה לשולחן אחר...חח מניסיון..חח [עבדתי יום אחד-לא כי פטרו אותי, אלא בגלל שהיה להם עומס וביקשו מחברוצ שלי להביא עוד אנשים, במקרה היה לי יום חופשי אז באתי, אבל יום אחרי זה לא יכולתי-עבדתי..] מה את כבר עושה בחדרנות? יש חדר X וחדר O... איקס זה כל החדר- החלפת מצעים שטיפת שירותים.. ובקיצור הכל.. שאיבת אבק.. בלה בלה בלה.. וחדר או.. זה רק.. לססדר את המיטות, להוסיף שמפואים סבונים, מגבות נקיות.. וזהו.. ואולי לנקות קצת אם יש קיא..חחח-לחברות שלי זה קרה.. וסה"כ.. אני לא רואה מה רע? את לא פוגשת באנשים מגעילים.. אין איש בחדר.. וזהו.. אני מעדיפה עבודת ניקיון על מלצרות... פי אלף.. אבל זה תלוי..

ברוכה הבאה

לגבי האלה קששה לי לענות כי לא עבדתי באף אחד מהתחומים היתרון של תחנת דלק שאפשר לעבוד קרוב לבית

תחנת דלק - רק אם רעבים ללחם

הייתי מתדלק כמעט חודשיים. הספיקו לברוח לי פעמיים, לגנוב לי כל מיני מוצרים, גניבות שונות ו...עברתי שוד אחד. אל תעבוד בתחנת דלק. גם ככה מנהלי התחנה נצלנים בני זונות!!!

לא הייתי הולכת על תחנת דלק...

לא עבדתי שם אבל בת דודה שלי עבדה תקופה מסויימת, וזאת עבודה מעצבנת אפילו יותר ממלצרות לדעתי. אני חושבת שהכי טוב שבחודשיים האלה פשוט "תגררי" את עצמך במלצרות, תסיימי את זה ויאלא תמשיכי בחייך. החודשיים האלה יטוסו לך, נסי להסתכל על הצדדים החיוביים <מכירה אנשים חדשים וכו'>.

למעלה