שאלה...

שאלה...

שמתי לב שזה פורום של ג'וני דפ... אבל רציתי לשאול מה קרה לפורום של אדוארד נורטון? נכנסתי לדף של הפורום והיו שם רק גלריות או שרשורים משנת 2003... ראיתי שבפורום פה יש כל מיני בנות שאוהבות את אדוארד, אז אולי מישהי יודעת משהו?

מיצי007

New member
חחח../images/Emo9.gif

אני ניהלתי אותו אז אני יכולה להגיד לך מה קרה קודם כל לא יאמן שזכרת את מספר הפורום כי הוא ממזמן ירד מהרשימות אני חולה עליו והוא השחקן האהוב עליי אבל הפורום לא היה מספיק פעיל ולא היו בו יותר מ-3 בנות ככה שתפוז נאלצו לסגור אותו. איך ראית שרשורים בדיוק? תוכן הפורום עצמו נמחק, נשארו רק הגלריות

ראיתי שכתבת חלק מהדברים שם

קראתי את ההודעות הנבחרות...וזה בערך משנת 2003... על זה שקורטני פרצה לו לבית כשהיא הייתה מסוממת וכל זה
אני אוהבת את ג'וני דפ... אז נכנסתי פה לפעמים לפורום. אני יותר אוהבת את הסרטים שלו, הוא עצמו קצת שרוט. אדוארד שחקן אדיר (ותסריטאי ובימאי מעולה), והוא צנוע. אם תפתחו לו את הפורום אני מתנדבת למלא אותו בהודעות...

Stansfield

New member
yes yes me likes Edward!

yum yum I was told he's not nice though, by people who met him. Apparently he used to hit Salma Hayek as well when they were together... Then again, Gary used to hit Uma Thurman when they were together. I seem to go for the wife-beaters lol Not funny!

מיצי007

New member
לא,מה פתאום

לפי מה שידוע לי לפחות על אדוארד.... זאת הייתה שמועה שעליה הוא וסלמה תבעו את העיתונים וגם זכו

Scarlet Witch13

New member
אדוארד נורטון.../images/Emo99.gif

|מדמיינת את אדוארד נורטון בתחפושת סמוצ'י סגלגלה|

למעלה