שאלה

שאלה

פעם דובר פה בפורום .. נראה לי שאני שאלתי, על איירוניק שאמרו שהמצבים שמתוארים בשירים הם בכלל לא מצבים אירוניים ... וכתגובה אנשים בפורום אמרו שזה נכון ושאפילו אלאניס הודתה פעם שאלו לא מצבים אירוניים אלא סתם מצבים מצחיקים .. חח זה הטריד אותי ובדקתי את זה ... ומסתבר שאלו כן מצבים אירוניים .. האמ? מישהו יודע בוודאות?

Jagged chaos

New member
זה האירוניה...

שהדברים יותר "מצב ביש" ו"צחוק הגורל" מאשר פרדוקסאליים.

Jagged chaos

New member
'עני אירוני זה...

יותר בכיוון של הפוך על הפוך במקום מזל נאחס. אירוניה לדעתי - את עושה תחרות ריצה עם ילדה בת 7. ומתוך רשעות את מתחילה להסתלבט עליה שהיא קטנה, לא יודעת לרוץ בלה בלה בלה.. ואת בטוחה מן הסתם שתנצחי... ואז בתחרות היא שמה עלייך עשן. אירוניה. גשם ביום שתתחתני
לא כל כך עצה נכונה שלא נתת לא תשומת לב
זבוב ביין
גם לא

chilland

New member
דווקא השינוי החדש שהיא עשתה בשיר

הוא כן אירוני... כשזה היה "למצוא את גבר חלומותייך ולראות את אשתו(השווה)" זה פשוט צרוף מקרים לגלות שהוא הומו זה דווקא כן מצב אירוני... חוץ מזה המצבים בשיר הם לא אירונים לפי הבנתי.. אהה ובנוגע לגרסה האקוסטית(אני יודע שזה לא בשרשור הזה אבל אני עצלן) של NTD אני מהתומכים הנלהבים... וגם חייב להאמר שהקול שלה משתבח עם השנים...בJLP הראשון היא אפילו זייפה בחלקים מסויימים ועכשיו הקול נשמע בוגר ויפה סחתיין לה...חבל רק שאין יותר קטעים שנותנים בראש... ושאלה לשאר הגברים פה בפורום:גם אתם מרגישים לפעמים קצת "תלושים" כשאתם שומעים טקסטים כל-כך נשיים במובהק ולפעמים אנטי גבריים. לא יודע בזמן האחרון הטוסטסטרון התחיל להציק לי

Jagged chaos

New member
חחח לא....

אבל פעם אחת זה הציל אותי
הייתי שיכור טילים ואיזו משהי ניסתה להתחיל איתי או משהו... איך שהוא אמרתי לעצמי "פאק.. אי אפשר לחיות ת'פרדוקס (חלאס.. המילה הזאת באה יותר מידי פעמים בזמן האחרון :-\) שלהתלהב מאלאניס מוריסט ולבגוד בחברה שלי..." אז לא יצאתי מושחת
הכי קטע קטע עם חברה שלי תשיר עליי YOU OUGHTA KNOW..

למעלה