שאלה

flowr..

New member
שאלה

בזמן האחרון אנשים ברשימה שלי יכולים לראות אותי כשאני באינויזיבל. (אנשים שאין להם תוכנה לגילוי אנשים באינויזיבל.) מישהו יודע למה זה כך, ומה אני יכולה לעשות נגד זה? flowr..

eYaL

New member
המממממממ...

זה יכול להגרם מ2 סיבות: 1-צירפת את האנשים הללו ל Visible list שלך. (זה מאפשר להם לראות אותך בכל סטטוס.) 2-בחרת להציג את הסטטוס שלך ב White Pages ולא צריך תוכנה כדי לראות את הסטטוס.. במידה וזו האפשרות הראשונה,פשוט הקליקי עליהם מקש ימני ומשם גשי ל Alert/Accepting modes ומשם-STATUS ותבטלי את הסימון של Visible to user אם זה לא עזר,בטלי את הצגת הסטטוס שלך ע"י ICQ->Security & Privacy משם תנקי את הסימון מ "Allow others to view my online status.." eYaL

flowr..

New member
ניסיתי את

הדרך השניה אתמול, (אין לי משתמשים בויזיבל ליסט, אגב), - הורדתי את ה-V מ"Allow others...", אבל עדיין יש אנשים שיכולים לראות אותי באינויזיבל... יש עוד גורם אפשרי לכך? תודה על העזרה, בכל מקרה. flowr..

rattlehead

New member
הממ.. עם לוחצים על "בלתי נראה" אחרי החיבור (שכבר "קלטו" אותך און-לין) אז זה לא יעזור.. דבר שני, אם שולחים הודעה במצב הזה אז רואים אותך שוב.. יכול להיות..ביי.

eYaL

New member
אאאא יייי זזז הההה גמגמגמוםם ?.??.?

eYaL

עוד 2 תשובות

1. יש אנשים שיש להם תוכנות שניתן לראות אנשים באינויסבל. 2. אם את שולחת להם הודעה...במשך כל החיבור שלך הם יראו אם את באינויסבל. דון@קישוט

eYaL

New member
הממ...

בקשר לתוכונות ולאנשים.. בעבר,היו לי מגוון מהסוג..התוכנות דיי פשוטות,הן מתחברות ל DLL באתר של ICQ ובודקות אם היוזר ONLINE. כך שאם מבטלים את האופציה ב White pages התוכנות הנ"ל לא יקלטו אותך ONLINE... eYaL

פעם הייתה לי תוכנה...

הרי הICQ יודע בליבו אם המשתמש מחובר או לא... אבל הוא לא מראה את זה. פעם הייתה לי תוכנה שפשוט מבטלת את העניין הזה בתוך התוכנה ואז רואים משתמשים באינויסבל.

eYaL

New member
כנ"ל ..אבל עד כמה שידוע לי..

כל השטיקים למינהם עבדו יפה בגרסא 99..- הגרסא! מאז 2000 רק נהיה יותר כבד ולא מסודר... eYaL

כנף

New member
שמעתי איזה קישקוש על..

זה שב 2000b משתמשים רגילים יכולים לראות מצב סמוי, אלא אם כן הם על אינויזיבל ליסט. משהו מוזר כזה, אבל זה מה שקרה. אולי זה סוג מסוים של הגירסא, או איזה באג כזה עליה. אפשר לבדוק בשורות ההסבר שמעל רשימת האינויזיבל אם באמת זה מה שקורה שם. או לעשות ניסיון על משתמש ידידותי כלשהו: אם ניתן לראות מצב און ליין רגיל כאשר הוא על אינויזיבל ליסט לא ממש מאמינה לשטות הזאת, אבל אולי..

flowr..

New member
לאו דווקא קשור לתוכנה.

אנשים רואים אותי באינויזיבל, ללא ידיעתי, ובאופן בלתי-צפוי. (לפעמים אנשים רואים אותי, לפעמים אנשים לא רואים אותי, לפעמים חלק מהאנשים רואים אותי וחלק לא.) הם חושבים, מן ההגיון, שצירפתי אותם לויזיבל-ליסט, ואז נעלבים כשמגלים שזו בסה"כ תקלה. ואגב, זה עדיין נמשך. flowr..

למעלה