שאלה. מה הפרוש של השם good charlotte?????
G G r e e n D a y Girl New member 29/8/05 #3 תחפשי זה מאד פשוט גוד =טוב ושארלוט =עוגה של תפוחים או משו <היה לי איפה שהוא תא זה > או שזה עוגר פירות...הקיצר עוגה כל שהי.... או שכנראה כמו שסהר אמרה הם קראו לעצם ככה בגלל ספר ילדים
תחפשי זה מאד פשוט גוד =טוב ושארלוט =עוגה של תפוחים או משו <היה לי איפה שהוא תא זה > או שזה עוגר פירות...הקיצר עוגה כל שהי.... או שכנראה כמו שסהר אמרה הם קראו לעצם ככה בגלל ספר ילדים
R Riot girl69 New member 29/8/05 #4 שארלוט זה שם לא יודעת בקשר לעוגה.. הספר מדבר על ילדה או משהו :\ היה לי פעם תמונות של הכריכה שלו
E EleVaTioN New member 29/8/05 #5 גמאני לא בטוחה בקשר..../images/Emo129.gif לעוגה הם אכן קראו לעצמם על שם ספר ילדים
F FIRE GODDESS New member 30/8/05 #6 עוגה.....חחחחח קרעת אותי באמת התכוונת לזה? כי בהתחלה חשבתי שלא....
G G r e e n D a y Girl New member 30/8/05 #7 אאה חיפשתי ת'פרוש לשארלוט לפני כמה זמן ואכן יש עוגה בשם זה אבל במקרה שלהם כמו שהבנתי זה שם של ילדים :X ספרים רולז!!!
אאה חיפשתי ת'פרוש לשארלוט לפני כמה זמן ואכן יש עוגה בשם זה אבל במקרה שלהם כמו שהבנתי זה שם של ילדים :X ספרים רולז!!!