שאלה.

שרוף

New member
שאלה.

עם יד על הלב כשבחרתם שרון חשבתם לרגע שהקלוצ הזה יחכה לעראפת? אני שומע כל הזמן נגינה חוזרת על עצמה כשלא תהייה אש נשב לשיחות מדיניות. זאת אומרת האם שרון מתכוון לדבר עם עראפת? בואו נאמר שבשלב מסויים האש תפחת אז מה הלאה.מדברים עם עראפת? ועל מה? הרי הוא למעשה קיבל הכול עד לזכות השיבה אז על מה בדיוק ידברו איתו? האם יש הבדל באמת בין מרץ ומפלגת הבת שלה העבודה (חה חה חה) המתקרא השמאל לליכוד המתקרא הימין? ואם יש הבדל הוא מתמצה בסך הכל בעיתוי של המתן והמתן אלה רוצים לדבר תחת אש ואלה רוצים לדבר תחת הפסקת אש.

רלוונטי

New member
תמימות

לא רק שידבר יחזיר כל סנטימטר הן לפלסטינאים והן לסוריה!והרבה יותר מהר משאתה חושב.אגב הם מדברים כבר עכשיו!

שרוף

New member
כל המשחק מכור

רק חבל שהמחיר הוא לא כרטיס משחק אלא דם של אזרחים ישראלים חפים מפשע.

רלוונטי

New member
אף אחד לא חף מפשע

קח חצי מיליון אנשים למחוץ לכנסת שיצעקו מלחמה ולמחרת צהל ממוטט את הרשות. קח חצי מיליון אנשים למחוץ לכנסת שיצעקו שלום ולמחרת אותו מנהיג מפנה כל סנטימטר כבוש (אין כרגע מילה אחרת).שב בבית אתה אני וכל שאר בני ישראל וקיבלת קצת מזה וקצת מזה.אין להנהגה חזון (מלבד פרס לטוב או לרע)אין לה דמיון .נסחבת ימינה ושמאלה מכל משב רוח.אין שום סיבה הגיונית להניח שהם יוציאו אותנו מהבוץ.זה הזמן לקום ולקחת חזרה שליטה אל חינו.מכוון שאני כולל את כולם ולא רק את הצבור היהודי תחת הכותרת צבור אני מציע כצעד א בדרך חזרה לשפיות אינטגרציה מוחלטת ומידית של כלל תלמידי ישראל ולמוד השפה הערבית. גם אם תחליטו להרוג זה את זה לפחות נבין אל מה נלחמים 1

אבו-דני

New member
רלוונטי דווקא שמאלני חיובי ערבית

שפה חובה במקום צרפתית..= דע את האוייב..זאת כדי שרלוונטי ידע לקרוא את מאמרי השיטנה בעיתונות הערבית ויהפוך כמוני לימני

למעלה