שאלה!!! האם אפשרי שאני יעשה מסתם מחברת ספר צללים?
T TheDarkWizard New member 22/8/05 #2 ... אפשר אבל עדיף שתעשה את זה ממשהו מכובד... זה יתן עבירה יותר מאגית לדעת שאתה רושם על משהו שהוא לא סתם מחברת ... אבל היי מי אני שיגיד לך מה לעשות תעשה מה שאתה רוצה
... אפשר אבל עדיף שתעשה את זה ממשהו מכובד... זה יתן עבירה יותר מאגית לדעת שאתה רושם על משהו שהוא לא סתם מחברת ... אבל היי מי אני שיגיד לך מה לעשות תעשה מה שאתה רוצה
E EvilFlame New member 23/8/05 #4 לא לכולם יש כוח או רצון לקנות ספר צללים מיוחד.. מקסימום עם רוצים אווירה מאגית אפשר לקנות מחברת מגניבה. אבל מי אני שיסביר לך את זה... אבל זאת רק דעתי אז אל תיכעס..
לא לכולם יש כוח או רצון לקנות ספר צללים מיוחד.. מקסימום עם רוצים אווירה מאגית אפשר לקנות מחברת מגניבה. אבל מי אני שיסביר לך את זה... אבל זאת רק דעתי אז אל תיכעס..
L LiRs Lullaby New member 23/8/05 #5 תעשה את זה איך שנוח לך אבל אתה לא מעדיף לכתוב את הדברים במקום שיהיה קצת יותר יפה ומכובד כזה? אולי קלסר שתוכל לצבוע בצבעים או לשים ציור יפה שקשור למיסטיקה? ככה בשביל האסתטיקה
תעשה את זה איך שנוח לך אבל אתה לא מעדיף לכתוב את הדברים במקום שיהיה קצת יותר יפה ומכובד כזה? אולי קלסר שתוכל לצבוע בצבעים או לשים ציור יפה שקשור למיסטיקה? ככה בשביל האסתטיקה
ר ריקי העקרבית New member 24/8/05 #6 חח ברור! ספר הצללים זה משהו שאת ורק את כותבת בו ויודעת על קיומו- אף אחד אחר מלבדך לא אמור לראותו\ לדעת שהוא קיים...נוח לך מחברת? סבבות- כתבי במחברת!
חח ברור! ספר הצללים זה משהו שאת ורק את כותבת בו ויודעת על קיומו- אף אחד אחר מלבדך לא אמור לראותו\ לדעת שהוא קיים...נוח לך מחברת? סבבות- כתבי במחברת!
ה המכשפה האפלה New member 25/8/05 #7 תשובה לספר הצללים בטח, זה לא משנה ממה את עושה את ספר הצללים זה יכול להיות מחברת פינקס מחברת ספירלה זה ממש לא משנה.
תשובה לספר הצללים בטח, זה לא משנה ממה את עושה את ספר הצללים זה יכול להיות מחברת פינקס מחברת ספירלה זה ממש לא משנה.