שאלה

טטריס

New member
שאלה

באיזה אומנות לחימה השתמש ברוס לי?? באיזה משתמש גט לי? ולמישהו יש סיפורים על אנשים שהצליחו להתמודד מול קבוצה שלמה של אנשים? כי שמעתי ל דתי ש-30 ערבים התקיפו אותו והוא הצליח להתמודד

straiker

New member
אני לא יודע איזה אומנות הוא השתמש

אבל אני יודע שהוא יצר את הג'יט קון דו ( ברוס לי ) וגט לי אני גם לא יודע במה משתמש . ואני מכיר אנשים שהצליחו להתמודד ולנצח קבוצות שלמות של אנשים

chinabird

New member
ברוס לי למד במקור את שיטת וינג-צ'אן

(סוג מסוים של גונג-פו) ואחר-כך התנסה גם בשיטות אחרות (בין היתר סיף ואגרוף מערבי). בסופו של דבר ייסד שיטה משל עצמו, שנקראה ג'אן-פאן גונג-פו (ואחר-כך ג'יט-קון-דו ---> אף שהוא לא התכוון שזו תהיה שיטה. תלמידי JKD בפורום ודאי ישמחו להרחיב בנושא). ג'ט לי משתמש בקולנוע-ג'יטסו. ואני מכיר סיפור על חייט שהצליח להרוג תשעה במכה אחת, אבל אני לא משוכנע שלזה כיוונת.

טטריס

New member
ולמי יש סיפורים על אנשים שהתמודוו מ

מול קבוצה נגיד של 40 איש והצליחו???

bmt29

New member
בד"כ,

אנשים שמתמודדים עם קבוצה של 40 אנשים - או שהם רצים ממש מהר! או שיש להם רובה. ג'ט לי אגב, היה אלוף סין בוושו ואז עשה הסבה למשחק בקולנוע.

chinabird

New member
כי זו בדיחה. זה מספר על חייט שהרג

תשעה זבובים במכה, הכין לעצמו חגורה שכתוב עליה "הרגתי תשעה במכה אחת", ובסופו של דבר התמודד עם ענק מבעית וניצח אותו בזכות תושייה יוצאת דופן (הענק פורר אבן - הוא סחט גוש גבינה וטען שזו אבן, וכן הלאה וכן הלאה). סיפורים אמיתיים על אנשים שהתמודדו מול כמה וכמה יריבים בקרב פנים אל פנים אני לא מכיר. אולי תספר למה אתה מתעניין דווקא בסיפורים כאלה?

The Worrior

New member
לנצח קבוצה של 40 איש זה

קצת הגזמה אבל מישהו ממש מיומן יכול לגבור על מס' אנשים .. אני יודע שג'ט לי היה במנזר שאולין 11 שנה וגם זכה באליפויות בוושו כמו שאמרו מעליי

shahar1112

New member
גט לי....

משתמש בוושו והוא זכה 6 פעמיים באלופות סין ובקשר ל30 אנשים יכול מאוד להיות שבן אדם אחד ינצח אותם הכל קשור בצורת האימונים ובזה שהוא בטח השתמש בטנק

למעלה