שאלה...

Dafi the Mighty

New member
שאלה...

יש איזה סיכוי שאני יוכל לשלוט על נושא החלום שלי? נגיד אם אני רוצה לחלום על משהו מסוים (דוגמא, לחלום שאני עפה), יש איזושהיא דרך לדאוג שאני באמת יחלום על זה?

Variety

New member
תשובה

היי, יש 2 דרכים שאני יודע שאפשר לעשות זאת. 1. המנת חלום 2. חלום צלול הזמנת חלום זה פשוט, לפני השינה לבקש "הלילה, אני אחלום שאני עפה" ולחזור על המפשט כמה פעמים. תוך כמה נסיונות, זה באמת יפעל. השיטה השניה היא דרך חלום צלול. בחלום, פשוט לרחף לאוויר. נניח לקפוץ ולהחליט שאת נשארת באויר ולא יורדת לקרקע. זה ממש לא בעיה לעוף בחלומות צלולים, אני עף כמעט בכל חלום צלול שלי. לא רק שאני עף, אני גם משחק עם כל מיני פרמטרים, כמו אני מגביר את הגרויטציה, ואז אני ממש מוצף באדרנלין. והחוויה של התעופה ממש ממש ממש כיפית. חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
תעופה בחלום.

אני כרגע עובד על שיטות לשיפור התעופה שלי. עוד יתרונות שיש בתעופה חוץ מזה שזה כיף זה שלי לפחות זה מייעל את התנועה ואני יכול להגיע מהר יותר ממקום למקום וגם לראות את הכול קצת יותר מלמעלה וזה באמת יותר נוח...

שיטת תעופה יעילה מאד מאד

שיטת תעופה מאד יעילה ששמעתי שהרבה אנשים משתמשים בה היא פשוט לדמיין או הרגליים שלך הן שתי רקטות אשר דוחפות אותך במהירות ובעוצמה אדירה קדימה ! בשיטה הזאת אתה באמת יכול להגיע למהירות מסחררת ולגובה עצום ! תנסה ותגיד לנו איך ההרגשה ! אלון

Dazed&Confused

New member
רקטות

מתי שניסית לצאת מהגוף אז השתמשתי בשיטה הזאת וזה באמת היה מהיר עד כמה שאני זוכר. בתור תעופה רגילה זה נראה לי הכי מתאים עכשיו אני מחפש כל מיני דימוים מוצלחים הלילה אני אעבוד על זה רציני. בכול אופן תמיד כדאי לנסות דברים חדשים. לילה טוב, בועז

למעלה