חחחח חמודההה
U uvxox New member 21/8/05 #22 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
C chenush12 New member 21/8/05 #23 שאלה.. בפורום של הבויז בהייד פארק.. מישהי אמרה שניק חצי יהודי.. זה נכון??
B BShenB New member 21/8/05 #24 גם לי אמרו איזה פעם שסבתא שלו מצד האמא יהודייה מה שאומר שאמא שלו יהודייה... אבל אנ'לא דעת אם זה נכון.. אז נחיה עם הספק
גם לי אמרו איזה פעם שסבתא שלו מצד האמא יהודייה מה שאומר שאמא שלו יהודייה... אבל אנ'לא דעת אם זה נכון.. אז נחיה עם הספק
E efratushh New member 22/8/05 #47 תקראי מכאן... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=302&msgid=59777658
ע עדידי15 New member 21/8/05 #28 אמא שלו יהודיה?../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif מישהו מהשפחה שלו מצד האמא יהודי?
S sivanick New member 22/8/05 #33 ../images/Emo12.gif רבע יהודי זה טוף איך לי היה לי שמץ מזה עד עכשיו?!
T TrAd RaD New member 22/8/05 #32 הוא נוצרי... אתן תוכלי לראות בתמונות ובקליפים שלפעמים הוא עונד צלב.... אז מזה משנה עם הסבתא של אמא שלו יהודייה... (נכון לפי היהדות זה אומר שהוא יוהודי) אבל הוא בחר להיות נוצרי
הוא נוצרי... אתן תוכלי לראות בתמונות ובקליפים שלפעמים הוא עונד צלב.... אז מזה משנה עם הסבתא של אמא שלו יהודייה... (נכון לפי היהדות זה אומר שהוא יוהודי) אבל הוא בחר להיות נוצרי
B BacKarin Street Girl New member 22/8/05 #34 אה לא! אפרת אמרה לי שהוא נוצרי לגמרי!!!! אמא שלו כתבה בספר חבל
E efratushh New member 22/8/05 #36 נוצרי זה דת! זה לא עפ"י דם.. אני אלך אח"כ לברר, אבל יש לו 7 מוצאים (איך שלא אומרים את זה..)
B BacKarin Street Girl New member 22/8/05 #37 אני יודעת! והמוצאים שלו [שאמרת לי לפני חודש ככה או יותר מהם]: אירי, וולשי, סקוטי, הולנדי, גרמני, צרפתי ונראה לי גם אנגלי
אני יודעת! והמוצאים שלו [שאמרת לי לפני חודש ככה או יותר מהם]: אירי, וולשי, סקוטי, הולנדי, גרמני, צרפתי ונראה לי גם אנגלי