לפני הפורנו..ולפני האופנות
אותי אישית זה די דוחה, למה אנחנו מגדלות שיער בבית השחי? ולמה על הרגליים? ולמה על השפה העליונה (חלקנו)? מטרתו של היער הוא בעיקר כדי לשמש כאיורור של הגוף, וכהגנה עליו מתפני קור, שאריות מבני דודנו הקופים, אני מעדיפה לחשוב שבאמת אנחנו רוצות להתקדם
וכמו שאני הייתי נרתעת מלהיות עם מישהו שעיר וקופיפי, ובטח ובטח לא הייתי רוצה להתעסק איתו בעירום, אני בכלל לא מדברת על לשים משהו מלא שערות בפה. זה מגעיל אותי, אייכס.
וכמו שאני מצפה שהגבר שאני איתו יהיה אסתטי אני מעריכה שגם הוא ירצה שאני אהיה אסתטית. לעמוד על הגבעה, לשרוף חזיות ולצעוק שטבעי זה יפה, זה נחמד בתור מחאה, אבל גברים זה לא מקרב. אני לא נמשכת לאופנות, אופנות זה למפגרות חסרות עמוד שידרה. אני עושה מה שטוב לי, אם במקרה זה גם מה שבאופנה כרגע, so be it, אבל אני לא אלך נגד הזרם רק כדי ללכת נגד הזרם. ועם מעצבן אותך אופנות פורנו, מה תאמרי ותגידי לכל הביגוד של השנים האחרונות?? מחוכי הלחץ? מכנסי הפוני הנמוכים? החזייה שלובשים בחוץ? כל זה? אני אישית ממשיכה ללכת עם מכנסיים עם כיסים, וחולצות שנוח לי בהן ולא בתוך כל מיני שרוכים שבקושי מכסים לי את הפטמה. ומה לגבי דיאטות? יצא לך פעם לראות מישהי שמנה, ולא סתם שמנה, אלא שמנה נוזלת. את באמת ובתמים יכולה להגיד לי שזה יפה בעיניך? (ואני לא מדברת על האנורקסיות המקיאות, אלא על אלו מאיתנו שיש להן טיפה בשר לתפוס), זו גם אופנה?