שאלה.

שאלה.

כחלק מההכנות לפעם הראשונה עם החבר (
) גילחתי שם למטה.. אבל זה מגרד
מה עושים עם זה? מתרגלים עם הזמן? קרם כלשהו? זה מציק..

איך גילחת?

בכל מקרה כדאי לא לגעת במקום ולתת לשיער לצמוח מחדש. גם ככה לעשות סקס עם קוצים זה לא משהו שמומלץ להתנסות בו. ואם זו פעם ראשונה, אולי כדאי שיראה אותך בכל הדרך? שיראה אותך כמו שאת ושיקבל את שיער הערווה כמשהו מקסים שהוא חלק אינטגרלי מהגוף שלך?

מסכים מאד עם מחית תפוחים

כגבר אני יכול לומר לך ששיער ערווה זה דבר יפה, סקסי ומגרה מאד לדעתי. אני אוהב לשחק עם האצבעות בשיער הערווה..... בחורות שמגלחות - אולי זה יותר סטרילי, בכאילו, אבל זה לא נוח לגלח שם, בשביל מה ?

Goth Girl 666

New member
עם הזמן מתרגלים....

נכון שבהתחלה זה מגרד נורא וקוצני אבל אחרי כמה פעמים זה כבר לא מורגש אני אישית גילחתי בהתחלה ואחרי כמה פעמים שזה הציק לי פשוט הורדתי בלייזר אני נורא אוהבת שהכל נקי שם אין תחושה גברית של יער והרבה פחות חם את יכולה גם אחרי הגילוח לשים קרח או קרם לחות, זה מרגיש נורא נעים. ואתם גם יכולים לעשות את זה ביחד, הוא לך, את לו, רק בזהירות..

לא צריכה להיות תחושה גברית של יער

כי אם "תחושה נשית של יער". שיער ערווה הוא חלק טבעי מגוף האישה הבוגרת, והוא הכי נשי שיכול להיות ולו בגלל העובדה שהוא קיים אצל כל הנשים. נקיון לא בהכרח שווה חוסר בשיער. אני מניחה שא לא מגלחת את שיער ראשך בשביל ההגיינה. גילוח שיער ערווה הוא עניין אופנתי ולא יותר מזה (או אולי שוביניסטי?), בכל מקרה "נקיון" לא צריך להיות השיקול כי אם טעם אישי.

Goth Girl 666

New member
טעם אישי..

זה נכון אבל כל בחור שראה את החלקה החלקה שלי נורא התרשם, וכולם בלי יוצא מן הכלל רצו אצו לטעום אותה. והתענגו על חוסר אפקט המנגו. זה מאפשר להם גישה ישירה לענג אותי
יש לי חברה שלא מתעסקת עם זה מתוך עקרון, ולה יש ברוך השם רשת הסוואה, שיכולה להסתיר אוגדה שלמה, ובעיני זה מגעיל. יצא לנו להתקל כמה פעמים ותמיד זה נראה לי לא אסתטי. אפרו ערוותי שכזה, שאם הייתי צריכה לרדת לה ישר זה היה דוחה אותי, ולגבי לגלח את שיער ראשי, השיער שלי (למעלה) הוא חלק ונעים למגע, למטה אני מתולתלת (כמו כולן), ומאותה סיבה שכולנו, או רובנו, מגלחות שחי ורגליים אני חושבת שצריך גם לגלח את המפשעה. זה פשוט יותר יפה ככה. לא יעזור כלום, אנחנו יותר יפות מהם, ויותר מודעות לאיך אנחנו נראות. וכמו שאני מניחה שאת שמה איפור נראה לי שצריך להתייחס לזה באותה צורה. ניסיתי כמה פעמים דרך אגב לאפר את החבר הפרטי שלי בצורות מצחיקות, וזה תמיד גרר יופי של סקס עם בר המזל התורן. אפשר גם לשים נצנצים מסביב. שתמיד נותן אפקט של דיסקוטק.

צריך? באמת ../images/Emo12.gif

סליחה על ההתרגשות, אבל זה מקפיץ אותי בכל פעם מחדש
בגלל שכמה כוכבות פורנו שכל גופן מעוות ממילא נאלצו לגלח בהוראת הבמאי, רק כדי שלגברים הצופים יהיה יותר קל לראות את ה"סחורה", אז דור שלם של נשים מוצא את עצמו נגרר אחרי אופנה מטופשת, שהוא מצדיק אותה בכך שהוא קורא לה ה"טעם" שלו ומסיבות של "אסתטיות". מרגיז ממש. לידיעתך, דווקא באיזור הזה יש הכי הרבה משמעות לכך שמי שיצר אותך בחר לגדל שם שערות. תחשבי על זה שניה. (וזה ממש לא אישי
)

3Demented

New member
השערות באיזור הזה "נוצרו" כדי

לשמש כהגנה ראשונית מפני חדירת אלמנטים לא רצויים.(לכלוך, זיהומים שונים וכו'). כנ"ל השערות באף, ריסים וכו'. וכמו שאנשים מקצצים שערות באף ובאוזניים למען האסטטיקה, אני לא רואה שום סיבה שלא לגלח שם. יותר אסטטי, ולא דורש שימוש במכסחת דשא או מזמרה חשמלית לפני כל פעם שבת הזוג מכוונת את פניך לשם. למען הסר כל חשד לאפליה - גם גברים יכולים לעשות שם קצת סדר מדי פעם.

Goth Girl 666

New member
לפני הפורנו..ולפני האופנות

אותי אישית זה די דוחה, למה אנחנו מגדלות שיער בבית השחי? ולמה על הרגליים? ולמה על השפה העליונה (חלקנו)? מטרתו של היער הוא בעיקר כדי לשמש כאיורור של הגוף, וכהגנה עליו מתפני קור, שאריות מבני דודנו הקופים, אני מעדיפה לחשוב שבאמת אנחנו רוצות להתקדם
וכמו שאני הייתי נרתעת מלהיות עם מישהו שעיר וקופיפי, ובטח ובטח לא הייתי רוצה להתעסק איתו בעירום, אני בכלל לא מדברת על לשים משהו מלא שערות בפה. זה מגעיל אותי, אייכס.
וכמו שאני מצפה שהגבר שאני איתו יהיה אסתטי אני מעריכה שגם הוא ירצה שאני אהיה אסתטית. לעמוד על הגבעה, לשרוף חזיות ולצעוק שטבעי זה יפה, זה נחמד בתור מחאה, אבל גברים זה לא מקרב. אני לא נמשכת לאופנות, אופנות זה למפגרות חסרות עמוד שידרה. אני עושה מה שטוב לי, אם במקרה זה גם מה שבאופנה כרגע, so be it, אבל אני לא אלך נגד הזרם רק כדי ללכת נגד הזרם. ועם מעצבן אותך אופנות פורנו, מה תאמרי ותגידי לכל הביגוד של השנים האחרונות?? מחוכי הלחץ? מכנסי הפוני הנמוכים? החזייה שלובשים בחוץ? כל זה? אני אישית ממשיכה ללכת עם מכנסיים עם כיסים, וחולצות שנוח לי בהן ולא בתוך כל מיני שרוכים שבקושי מכסים לי את הפטמה. ומה לגבי דיאטות? יצא לך פעם לראות מישהי שמנה, ולא סתם שמנה, אלא שמנה נוזלת. את באמת ובתמים יכולה להגיד לי שזה יפה בעיניך? (ואני לא מדברת על האנורקסיות המקיאות, אלא על אלו מאיתנו שיש להן טיפה בשר לתפוס), זו גם אופנה?

תשובה -

דיאטות, מחוכי לחץ, עקבים, בגדים דקים והדוקים מידי, מריטת שיער בכל איזור שהוא מלבד הראש, ניתוחים "אסתטיים" ורגליים קשורות בסין (במשך 1000 שנה!!!) ועוד ועוד... כל אלו הן אופנות שנכפו על נשים וממש לא סממנים לקידמה. והיתה תקופה ש"שמנות נוזלות" (איזה ביטוי מכוער!) היו באופנה. והיתה תקופה שחזה קטן מאוד וגבוה מאוד היה באופנה, ושירכיים עבות ובשרניות היו שיא הארוטיות. וישנן תרבויות בהן השחרת שיניים היא שיא היופי, או מריטת הגבות לחלוטין (!!!) היא חובתה של כל אישה שרוצה להיראות "נשית". בהרבה מקרים מה שנראה לך כ"טעם אישי" אינו אלא טעם שנרכש משנים של שטיפת שכל מהתרבות בה את חיה. ובאשר לגברים - מדובר בעם מגוון למדי. אני מכירה לא מעט שיעדיפו את האישה שלהן בלי מכוך, לא בדיאטה ועם איברים אמיתיים וכן, תתפלאי, יש גם ממש לא מעט שאוהבים שיער ערווה. אבל לפני הגברים - אסור לנו לשכוח אף פעם שהגוף שלנו הוא שלנו.

Lovable Stray

New member
גם האופנה הגברים השתנתה

וגם, בכפייה זו או אחרת (שיער ארוך\קצר, פאות, כל מיני שכבות של ביגוד, שפם, זקן ומה לא). כולנו מושפעים מאופנה במידה זו או אחרת. אף אחת לא תצא לרחוב בשמלה ויקטוריאנית רק בגלל שזה יפה - לכולנו יש מושג כלשהו מה יפה ומה לא יפה והמושג הושפע ממה שמקובל בתקופה הזאת. מכיווץ שהשאיפה של רובנו (גם גברים וגם נשים) היא לחיות בזוג (או להיות חלק של זוגיות כלשהי, אנחנו באופן טבעי מתחשבים גם בצד השני. לאשה לא נחמד כשבן זוגה לא מתקלח או לא מתגלח יותר מדי - אולי הטעם האישי שלו זה לגדל שפם ומקלחת בשבוע מספיקה לו אבל לבת זוגתו זה יפריע. יכול להיות שלגבר יפריע שיש לה שיח שם למטה וזה לגיטימי ומקובל. לא יודעת מה עם השער, אני לא בוחרת את בני הזוג שלי ע"פ מה שהם מעדיפים שם למטה ומכיווץ שבן זוגי מאוד אסתאטי שנינו מתגלחים (והוא גם מגלח את פניו למרות שלפני זה העדיף זקנקן).

ToryMaster

New member
המ

אני הייתי יוצאת לרחוב בשמלה ויקטוריאנית. מצד שני, אני שמה זין על האופנה, אז אני לא דוגמה.

נכון שבאופן כללי צריך להתחשב

בבן הזוג. אני דווקא חושבת שבכל מה שקשור לסגנון לבוש/טיפוח צריך לתת הרבה מרחב, כי זה המקום הכי אישי שיש (אגב מקלחת זה לא "טיפוח", זה כבר עניין של הגייניה). אני אישית מאוד אוהבת את בעלי בזיפים או בזקן, אבל אני מכבדת את זה שמידי פעם הוא מגלח, כי ככה הוא אוהב וזה מה שעושה לו טוב.

ToryMaster

New member
קצת טאקט לא הרג

בתור עונג הייתי חוסמת אותך על זה בלי לחשוב פעמיים, טוב שאני לא היא.

היי שוב...

את כותבת: "לפני הפורנו..ולפני האופנות". האם את באמת ובכנות יכולה לנטרל את הטעם האישי שלך מההשפעה של כל מה שראית בחייך? אני לא יכולה להפריד את הטעם האישי שלי ואת השפעת הסביבה עליי. אני יכולה לראות את זה בבירור. את כנראה באמת מיוחדת
מי החליט ששיער זה משהו שלילי בכלל? מתי ואיפה זה הוחלט? האם זאת לא השפעה של פרסומות ותקשורת עלייך ועל כולנו למעשה? כל מיני מכוני הסרת שיער שצומחים בכל פינה. ממש הפך להיות לא בסדר להיות עם שערות. מה זה? אני מסכימה עם כל מילה שכתבה מחית תפוחים היקרה, שניסחה את הדברים בעדינות ובאהבה
אני מציעה לך להסתכל על עצמך שוב ולבדוק מה באמת מניע אותך, מה יוצר את הטעם "האישי" שלך? אולי הוא לא כזה אישי כמו שנדמה לך...

למעלה