שאלה!!!!!!

שאלה!!!!!!

אני מניחה שיש כאן אנשים שמבינים קצת יותר ממני... אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי--- שווה לי לקנות גלשן של אינטר סרף שנת 94 עם אסטרודק וליש, פיצוצים מתוקנים אבל יש בו רק 2 חרבות ב300 ש"ח? או שלא לגשת לעניין בכלל בגלל ה 2 חרבות? דחוף לי לדעת כמה שיותר מהררררר!!! תודה :)

ILANA360

New member
שווה שווה..

אני לא יודעת בקשר לפיצוצים שלו עם הם רצניים או לא. אבל לדעתי זה שווה וההיתי קונה..תמיד אפשאר לקנות עוד חרב והיה גלשן אחלה

אוקיי ושאלה אחרונה..

ואם אני גולשת עם 2 חרבות זה נורא? ושוב תודההה!! :))

PinkyRaSta

New member
חרבות מקנות לך יציבות במים

ומכיוון שאני מניחה שאת מתחילה אז היציבות היא חשובה ולכן רצוי שיהיו לך 3 חרבות. ועל איזה 2 חרבות מדובר? 2 הצדדיות? כלומר רק האמצעית חסרה?

PinkyRaSta

New member
מהנסיון שלי - לא!

תשקיעי עוד קצת כסף ותקני גלשן קצת יותר יקר כדי שלא תתבאסי סתם אחר כך ולא יהיה לך למי למכור. אבל לכי תדעי. תבדקי את הגלשן. תבדקי את כל הפיצוצים המתוקנים אם הם באמת מתוקנים. שימי עליהם את הפה ותנסי לשאוף אוויר. אם יוצא אז לא טוב. <=יחדרו מים לפיצוץ> תבדקי גם שקעים. שקעים קטנים זה לא נורא אבל אם יש שקעים גדולים בחלק הקדמי המרכזי של הגלשן איפה שאת עומדת/ שוכבת אז לא טוב. <זתומרת שקעים שהורסים את הצורה של הגלשן ברמות> תבדקי גם את החרטום אם הוא שבור/ מתוקן. שוב- תנסי לשאוף אוויר. וגם תבדקי האם הגלשן עצמו מתאים לך במידות. גובה, רוחב ועובי <רצוי כמה שיותר עבה>. הוא אמור להציף אותך טוב בשביל ההתחלה. תביאי לנו תמונות שלו אם אתה יכולה ונגיד לך יותר טוב. והכי טוב כמובן לבדוק במים. ואני אישית לא הייתי קונה.

אוקיי אז אני אשיג תמונות שלו

ואבדוק אותו מקרוב ובמקביל אני אמשיך לחפש... אני ממש מעריכה את התגובות!! תודהההההההה!!!!!

למעלה