שאלה (הודעה ראשונה שלי)מאיפה משיגים ACTION FIGURES של WWE כי ניסיתי באמזון אבל הם לא שולחים לישראל
E Eshel21 New member 16/8/05 #1 שאלה (הודעה ראשונה שלי)מאיפה משיגים ACTION FIGURES של WWE כי ניסיתי באמזון אבל הם לא שולחים לישראל
W Wing Chan New member 16/8/05 #2 אם אין לך בעיה עם קניות דרך הרשת, ונראה שאין לך אם כבר חשבת להזמין מאמאזון, אז הייתי ממליץ על איביי.
W Wing Chan New member 17/8/05 #4 בדר"כ מאנשים, למרות שיש שם מספיק חנויות אינטרנטיות במסגרת איביי. אל תדאג, יהיה בסדר. ברוב המקרים זה מגיע. רק תיזהר מכאלה עם חרא פידבק ותבדוק מה כותבים עליהם.
בדר"כ מאנשים, למרות שיש שם מספיק חנויות אינטרנטיות במסגרת איביי. אל תדאג, יהיה בסדר. ברוב המקרים זה מגיע. רק תיזהר מכאלה עם חרא פידבק ותבדוק מה כותבים עליהם.
W Wing Chan New member 17/8/05 #7 תבדוק את הסקשנים של העזרה וה-FAQ באיביי ובפייפאל (paypal.com, דרך תשלום בטוחה ונוחה), ותקרא שם איך ומה, לפחות להתחלה.
תבדוק את הסקשנים של העזרה וה-FAQ באיביי ובפייפאל (paypal.com, דרך תשלום בטוחה ונוחה), ותקרא שם איך ומה, לפחות להתחלה.
D DVD10 New member 17/8/05 #10 שנותנים לך הסברים... איך להשתמש בכרטיס אשראי ועוד קניה ברשת שרוב המקומות מקבלות כרטיסי אשראי ואני כמעט בטוח שאתה צריך להיות בן 18...
שנותנים לך הסברים... איך להשתמש בכרטיס אשראי ועוד קניה ברשת שרוב המקומות מקבלות כרטיסי אשראי ואני כמעט בטוח שאתה צריך להיות בן 18...
T The Vampire Kain New member 17/8/05 #11 הוא יכול לשבת עם ההורים, להסביר להם - ואז אם הם יסכימו הם ישתפו איתו פעולה...
S Scum Bunny New member 18/8/05 #12 יש משהו במאמרים פה, לא? אני זוכר במעורפל שכבר כתבתי משהו בנושא, אבל אני עצלן מכדי לחפש.