שאלה

TiPx1

New member
שאלה

חבר שלי בארצות הברית איזה ספרי מאגיה טובים למתחילים הוא יוכל למצוא שם? תודה

Diableror

New member
אני לא בטוח מה מוכרים בחנויות..

אבל הבנתי שיש שם סניפים של אמאזון,שם הוא יכול לרכוש ישירות מהסניף,או להזמין אליו במחיר משלוח מגוחך לעומת המחיר לארץ. המומלצים הרגילים- basic magick של פיליפ קופר modern magick של דונאלד מייקל קרייג the inner temple of witchcraft תמצא המלצות נוספות במאמרים ובארכיון הפורום. Diableror

RainBird

New member
השלישי פשוט ../images/Emo5.gif לך על Witchcraft: Theory and Practice של Ly de Angeles במקום. ואור, תפסיק להמליץ על ספרים שלא קראת! ארדן.

Diableror

New member
גם את בייסיק לא קראתי

אבל ישנם אנשים שאני סומך עליהם,וכשהם(רובם ככולם) ממליצים על ספר מסוים,אני מאמין שהוא מספיק טוב כדי להמליץ עליו. Diableror

RainBird

New member
אני ממליץ לך על בייסיק. הוא ממש נותן פרספקטיבה "נקייה" על המאגיה. ואני אשמח לדעת איזה אדם אמין המליץ על הספר של כריסטופר פרזנק.

RainBird

New member
האמת שכל ספר שלישי לא שם את "שלושה ספרים" ביבליוגרפיה שלו. הייתי די שמח לקרוא אותו בהתחלת הדרך שלי בגלל שהוא די נגע במקור של דברים וענה על שאלות שאפילו לא חשבתי לשאול. זה בערך. ארדן.

Tatu4Taty

New member
קראתי חלק ממנו

ולא ראיתי שום דבר "נקי" בפרספקטיבה שלו. הוא שולל כל דבר שאינו תואם את תפיסת עולמו והופך את המאגיה לאקט אתאיסטי "טהור" לחלוטין מכל השפעה חיצונית. אמנם הספר של כריסטופר וויקאני ביותר, ההסברים ברובם טובים ואת הידע הכללי ניתן להשלים מספרים אחרים וכך לנקות את הגישה מהרכיבים הוויקאנים אם מעוניינים בכך.

RainBird

New member
איזה חלק של קופר בדיוק קראת? המבוא וההקדמה מגוחכים לחלוטין. הוא מתאר שם את "מקדשי העתיד" שזה חזון קצת טיפשי. מעבר לזה הספר מאוד- מאגיה בלי פלפל או מלח. הספר של פארזנק- כן, ניתן לנקות אותו מרכיבים וויקאנים במידה ואינך מתחיל ואתה יכול לזהות את אותם המרכיבים. אבל אם אתה מתחיל הספר מטעה. וחוץ מזה- ספר למתחילים שיש בו לחש חילוף לאורות ברמזור, בבקשה. אל תגרום לי להתחיל. לדעתי ספר אחד לא מספיק לקחת את האדם במסע להטלת הכשפים באופן כללי, מה שגם לא לתת לחשים בפרק השלישי שלו. ארדן.

Tatu4Taty

New member
לחש?

אם אני לא טועה, הוא קישר את חילוף האורות ברמזור לעוד שימוש לקסם "אינסטנט" בעזרת טריגר. את הספר של קופר פשוט לא אהבתי כבר מהעמוד השני, אני לא יודע מה זה אומר לגבי שאר הספר אבל הוא פשוט לא מצא חן בעיני.

RainBird

New member
העמוד השני זה עדיין ההקדמה הגראנדיוזית. המשך הספר מומלץ יותר מהחזיונות המעוותים של פיליפ קופר. ועדיין, עברתי על הספר של כריסטופר, ואני לא היחידי שאומר שהוא "לא משהו" בלשון המעטה- ובטח שלא למתחילים.

Tatu4Taty

New member
אמנם יש בו חורים

אבל יש לו גישה שלמעט ספרים שראיתי יש. כמובן שעדיף לקרוא כמה שיותר ספרים, ככה יש לך פרספקטיבה יותר רחבה. אני אבדוק את הספר של קופר שוב, עוד צ'אנס לא יכול להזיק.

RainBird

New member
מה מצאת בגישה שלו? ובפעם הבאה שתבדוק את הספר של קופר תתעלם מההקדמה או מהמבוא ותעבור ל"בשר".

neophile

New member
האם הוא מעריך את עצמו?

זה תלוי במטרות שלו ובאיזה דרך הוא רוצה לצעוד והכי חשוב השאלה היא אם הוא מעריך את עצמו את הקרובים לו ואת חייו אם הוא מצפה למצוא במאגיה כלי בשביל לשנות את ההערכה העצמית שלו או של אחרים כלפיו הוא טועה ויתהה אם זה המקרה הוא זקוק למודעות עצמית ולא למאגיה .

למעלה