שאלה.?.?.

שאלה.?.?.

השבוע סיימתי קורס והתחלתי לעבוד בתור נציגת שירות לקוחות של HOT למי שיש לו ניסיון בזה כמה זמן לוקח עד שצוברים את הניסיון לענות כמו שצריך ללקוחות אני מוצאת את עצמי מסבירה ללקוחות במשך 10 ו20 דקות אותו דבר והדבר היחידי שיש להם להגיד לי זה את לא מבינה היום אפילו איימו עלי שיבואו וירביצו לי לא שזה מפחיד אותי

בחורה21

New member
../images/Emo68.gifשירות לקוחות בהוט

בתור אחת שעובדת בהוט כבר חצי שנה- אני רוצה לומר לך שהאנשים הם פשוט כאלה- אין לך מה להלחץ מזה . אנשים נורא חוצפניים וחושבים שמגיע להם הכל, צריך פשוט לדעת מתי הגבול, בעקרון את תיצברי ניסיון כעבור 3 חודשים ותרגישי כבר יותר ביטחון ולא תיגשי לתומכים , אבל לפעמים אין מה לעשות ואנחנו חייבים עזרה ויש דברים שאנחנו בתור נציגים לא יכולים לפתור אז אנחנו ניגשים לעזרה...קודם כל בהצלחה יהיה בסדר ואין מה ח=לעשות זאת עבודה מאוד שוחקת ומתישה , שיהיה בהצלחה!!!!!

KFIRB

New member
יותר מתסכל זה "לא הבנתי"

להסביר למנוי תנועות חשבון , חיוב חלקיי חיוב מראש, שיש שלושה חיובים שונים על שלושה שירותים שונים ובסוף "לא הבנתי, אמרו שאני צריך לשלם רק..." וזה מחזיר לנק' ההתחלה..... פתרון טוב הוא לעלות מוקדי משנה (טלפון /טכני וכו') ולבצע ועידה.. הצעה שיכולה לעסור זה השיקוף תוכן ושיקוף רגשות. ובשביל זה תמיכה שם!!!! והמון בהצלחה.. המנויים לא תמידגרועים כמו שהם נשמעים, פשוט אני מניח גם את לאחר 40 דק' כושר ההבנה והסבלנות שלך היו מאוד ירודים ובצדק.. באחד הסדנאות של התנגדויות קקראו לזה התנגדות "פיזור נפש" , ללקוח יש המון מטלות לבצע במקביל הוא לא מרוכז בך ובמה שאת אומרת ובעיקר הוא מעוניין לשמוע רק את עצמו ומה שהוא רוצה ובוחר לשמוע.. הדרכים לעקיפת ההתנגדות (כי לא ניתן לטפל בהתנגדויות רק למנוע או לעקוף), הזו היא להבטיח להתקשר מאטוחר יותר, לנתק ולהוציא שיחה OUT לאותו לקוח לנסות לפנות אל הרציונל שלו או לפנות לרגש שלו.. בהצלחה

ביום הראשון

הייתה לי שיחה עם מישהי שבמשך 45 דקות הסברתי לה את החשבון החודשי שלה והיא לא ממש הצליחה להבין למרות שחזרתי על עצמי והסברתי והסברתי אפילו האחמשית כבר שלחה את התומכים אלי לראות מה קורה כשסיימתי את השיחה אחד התומכים אמר לי אל תתרגשי פעם הייתה לי שיחה כזו של שעתיים לא כול המנויים גרועים יש כאילו ממש בסדר ויש כאילו שצורחים ואז בסוף השיחה אומרים לי זה לא נגדך את בסדר פשוט המערכת שלכם מעצבנת אותי

מניחה שזה מגיע עם הזמן...

אי אפשר להיות הכי טובים וכו', זה משהו שמתחיל עם הזמן, משתפשפים לומדים לענות לאנשים ולא להלחץ וזה הופך להיות משהו רגיל.

גם אני עובד בהוט

קצת יותר מחודש במוקד,ונכון שיש לקוחות שבאים בגישת ה "מגיע לי" ואם לא נעבור ללווין,אני אומר להם,מי שרוצה,שיעבור.לקוחות שמאיימים הכי מצחיקים אותי ("איפה אתם יושבים? אני יגיע עד אליכם"). בקיצור...אין צורך להתרגש מאף אחד.

KFIRB

New member
איום מקורי..

מנוי איים על נציג שהוא ישרוף לו את הבית... סיפור יפה שקרה באחד מוקדי הוט (בגלל צנעת המוקד לא פארט את מיקומו- ומי שנמצא בו כבר יידע לבד על הפדיחה)...מישהו פתח לזר את דלת המוקד הראשית ונכנסו מנויים ודרשו לחפש את הנציגים של השירות הטלפוני. דבר זה גרם לשני דברים אסורים בתכלית האיסור: 1. מנוים קיבלו שירות פרונטלי במקום שנותן שירות טלפוני ולא בתחנת שירות מסודרת. 2. מנויים החלו לצרוח, למעוק לצווח מנהל וראו את המנהלים בכבודם ובעצמם.... פשוט אנחנו לא הפסקנו לצחוק על זה... שכמעט האיומים האלו יושמו בפועל... תמיד ששואלים אותי איםה אנחנו יושבים.. אני שואל למה זה חשוב.. אם מדובר בלקוח הרוצה המחשה אפנה אותו למרכז שירות פרונטלי מסודר אם הוא רוצה לסגור חשבונות , אסביר לו בתקיפות אך באדיבות כי אשמח לשרתו זוה השירות הניתן לו במסגרת התנאים הקיימים ואם לא נוח לו הוא יכול לפנות לםניות הציבור ששם הוא יקבל את הטיפול הטוב ביותר בתלונתו. אם הוא מעוניין בבירור שלא צלח טלפוני אפנה אותו לשירות פרונטלי.

ר V י ט ל

New member
טלטלונת.. גם אני שלחתי קו"ח להוט

נפתח מוקד חדש בחיפה ודרושים נציגי שירות לקוחות. וסתם בשביל ידע כללי הייתי רוצה לדעת כמה זמן נמשך? והאם אחרי הקורס את צריכה להתחייב לתקופה מסויימת? וכמובן מה השכר ? תודה :)

אז ככה

אני בתפקיד נציגת שירות לקוחות של הוט אבל אני עובדת של חברת טלאול שונת לחברות אחרות כמו הוט תמיכה של נציגי שירות לקוחות ככה שלגבי שכר אני לא יודעת איך זה בהוט אני עברתי קורס של שבועיים והחייבתי לחצי שנה אם אני עוזבת לפני אני צריכה לשלם 600 שקל

למעלה