שאלה!

סינטטית

New member
סינרגיה לא מופיעים ב..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

כוכב נולד זה פשוט פסטיבל כזה, והכוכב נולד זה חלק מזה זה לא קשור

dvirkoren

New member
הסבר...

זה פסטיבל של סלקום אשר קרוי ווליום סלקום סלקום הם ספונסרים של כוכב נולד שמצאו לנכון את הפסטיבל לתחליף לניצנים ובגלל הקהל הגדול הרבה להקות מוכנות להופיע בפסטיבל... כל אחת והסיבה שלה בוטן להשיק את הדיסק החדש סינרגיה להוציא את הסינגל חום יולי אוגוסט יותר לאוור וכו'

סינטטית

New member
להקה... ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

השיר הכי מוכר שלהם זה : סיגפו אולי יצא לך להתקל בו ב-24!

hodayoyo

New member
מה כבדים?!../images/Emo60.gif

בית הבובות שליטה וסתמו כולכם

לא הבנת..

הם סבבה אני אוהבת אותם אבל לא יודעת באירוע כזה המוזיקה שלהם קצת כבדה אבל סבבה אני אוהבת אותם גם

hodayoyo

New member
לא התכוונת שהם לא קשורים..../images/Emo60.gif

מבחינת האירוע, כאילו אני דווקא אשמח להיות בהופעה של בצפר כי רציתי לשמוע איך הם וזה (הם גם עלק שכנים שלי
הם במקור מרעות, אבל בלי קשר), אבל הם לא מופיעים, זאת במת רוק בסה"כ, לא במת מטאל וזה.

dvirkoren

New member
ראית איזה להקות מופיעות על הבמת רוק

כל הלהקות שהן בעצת לא להקת רוק מטרופולין שהם הרכב אלקטרוני(של זמרי רוק... ולדעתי אחלה של דבר) הדג נחש שהם הרכב היפ הופ וראפ אבל בכל זאת מופיעים על במת הרוק כי לדעתי הם טובים מידי בשביל להופיע על אותה במה כמו סאבלימינל והצל... ועברי לידר ששר מין רוק פופ ישראלי כזה אבל הוא בעצם סבבה ואת הלהקות רוק סינרגיה ובוטן דחפו להופעות המוקדמות אז אי אפשר לקרוא לזה בדיוק במת רוק אבל ספרודני הבובות והגיים בויז לא קשורים לכל האירוע הזה לדעתי ושאלתי על בצפר רק בגלל חבר שלי שרצה לבוא איתי...

hodayoyo

New member
זה בדיוק כמו שברוק עצמאות..../images/Emo60.gif

השנה הופיעו הדג נחש, מוקי, שלוש לראש וכאלה. שנה שעברה היו סאבלימינל ורוני(!!!).

למעלה