שאלה איך ג'ון בונהם עושה את התיפוף בהתחלה של אין דה איבנינג?
ב בטריה New member 11/8/05 #2 אווו כאלה שאלות אני אוהב... למרות שאני לא מבין למה אתה מתכוון... עד 0:57 אין תופים בכלל... ואחרי זה, זה מקצב פשוט של בס ב1 סנר ב3... ומדי פעם בסים גם ב2 או 4 (המספרים הם רבעים)... לא קשה
אווו כאלה שאלות אני אוהב... למרות שאני לא מבין למה אתה מתכוון... עד 0:57 אין תופים בכלל... ואחרי זה, זה מקצב פשוט של בס ב1 סנר ב3... ומדי פעם בסים גם ב2 או 4 (המספרים הם רבעים)... לא קשה
ה המתחפן New member 11/8/05 #3 רגע רגע.. בהתחלה מתי שיש את הצליל המטאלי הזה..אז מי עושה את זה? ואיך כאילו? לזה התכוונתי..
Y yoyoyud New member 11/8/05 #4 הייתי אומר שזה איזה אפקט שעושה ג'ון פול ג'ונס. זה לא נשמע כמו תופים... נצל"ש - רשמית נגמר לי החופש יש מלא שעורי בית ויהיה לי הרבה פחות זמן להיות בפורום, לא שטכנית כל כך צריך אבל בכל זאת.
הייתי אומר שזה איזה אפקט שעושה ג'ון פול ג'ונס. זה לא נשמע כמו תופים... נצל"ש - רשמית נגמר לי החופש יש מלא שעורי בית ויהיה לי הרבה פחות זמן להיות בפורום, לא שטכנית כל כך צריך אבל בכל זאת.
H hodaya17 New member 11/8/05 #5 וואי גם אם היו משלמים לי מיליוני $$ לא הייתי מסכימה ללמוד בבצפר שלכם....מוציאים לכם ת'נשמה!!!!! חחח לא שהייתי מתקבלת בכלל אבל הבנתם תעקרון....
וואי גם אם היו משלמים לי מיליוני $$ לא הייתי מסכימה ללמוד בבצפר שלכם....מוציאים לכם ת'נשמה!!!!! חחח לא שהייתי מתקבלת בכלל אבל הבנתם תעקרון....