שאלה:

zektzer

New member
שאלה:

אפשר להכניס גלשן לאוטובוס? ואם לא...יש אפשרות אחרת?

W u t a n g

New member
אפשר..

יש נהגים שמסכימים.. ויש כאלה שלא. אם אתה רוצה להיות מצחיק, תלבש מדים שים כיפה על הראש ותשאל את הנהג אם הוא מגיע לשפרעם..

אי אפשר !!!

באוטובוס אבל במוניות שרות אם משלמים על הגלשן אז אפשר(המחיר הוא בסביבות 5 לגלשן ועוד 5 לך )

morila

New member
כן אפשר!!!

בעיקר תלוי בנהג.... אותי מעלים הרבה פעמים גם בלי לשלם בכלל על הגלשן בתל אביב אבל בכל מקרה, אם הוא עושה פרצופים - אני קונה עוד כרטיס.... אבל חשוב מאוד לקחת את הכרטיס בשביל הגלשן כדי שהנהג הזונה לא ייקח את הכסף לכיס...לפחות זה...

ILANA360

New member
לא לכול אוטובוס יש תא מטען

יש מלא בלי אז לפעמים הם מכניסים וצריך לשים אותו במיתקן הזה לנכים ולפי מה שאני יודעת בחיפה כבר מעלים ממש ממש בקושי.. ההיתי עם חברה שלי במרכזית עם גלשן אז בא איזה אחראי כעס והכול והודיע לכול הנהגיםבחיפה של אגד לא לעלות גלשנים. אבל עדין אפשאר כשעולים אנשים אז לעשות שהנהג לא יראה את הגלשן ולהגיד שיפתח תתא מיטען ופשוט לשים. ולפי מה שאני יודעת מוניות שירות לא לוקחות כסף אצלנו כרטיס מהטכניון עד הים 5 שקל ולא לוקחים על הגלשן.

PinkyRaSta

New member
בעיקרון אסור.

אלא אם כן זה אוטובוס בין עירוני שפותח תא מטען ואז אפשר להכניס לשם.. אבל רצוי מאוד בקייס.. או משו. אני שאלתי את אגד ואמרו לי שאסור להכניס לתוך האוטובוס עצמו וכן כתוב את זה גם באתר שלהם שאסור להכניס. <לגבי דן אני לא יודעת אבל אני מתארת לעצי שזו אותה מדיניות> אבל אפשר לנסות, אולי יהיו נהגים שיסכימו אבל זה לא שווה את זה שתידפק/י אח"כ בחזרה מהים ואף אוטובוס לא יסכים להעלות אותך עם הגלשן. לי עצמי גם יש בעיה להגיע לים וגם חשבתי על האפשרות של אוטובוס והאמת הייתי מנסה אם הייתה לי תחנה ליד הבית וישר לים. אני צכה 2 אוטובוסים מהבית כדי להגיע לים ואני לא אשב ואחכה לנהג הנחמד והטוב שיסכים להעלות אותי. הכי טוב תחפש/י גולשים/ות מהאיזור שלך עם אוטו שיוכלו להסיע אותך לים יחד איתם.

למעלה