שאלה ממי תרזה בהריון? מג'וליאן או מאיתן? היא תעשה הפלה או תלד אותו?
ח חייכנית מקסימה New member 10/8/05 #4 נצל"ש חשוב חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יש לי בלוג חדש חדש http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=152890&blogcode=2263106
נצל"ש חשוב חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יש לי בלוג חדש חדש http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=152890&blogcode=2263106
ח חייכנית מקסימה New member 11/8/05 #11 איזה גניבה, לא הכל הבלוג שלך, את לא כזאת מיוחדת, מה את קופצת ;[
° ° w a v e ° New member 11/8/05 #13 הס. חוץ מהילדה הקטנה, הכל שלי, אז שקט, את לא כזאת מיוחדת מה את קופצת ;[ ;]
ח חייכנית מקסימה New member 11/8/05 #16 לא הכל שלך יא מתלהבת ../images/Emo46.gif אני מוכנה עכשיו לעבור איתך תמונה תמונה שתראי שאת סתם מדמיינת דברים ותתחברי לסקייפ כוסומו
לא הכל שלך יא מתלהבת ../images/Emo46.gif אני מוכנה עכשיו לעבור איתך תמונה תמונה שתראי שאת סתם מדמיינת דברים ותתחברי לסקייפ כוסומו
° ° w a v e ° New member 11/8/05 #15 בעצם עכשיו כשאני רואה... רק חלק שלי אז נרגעתי. :] [ איילוביו יוקנודאט;[ ]
ח חייכנית מקסימה New member 11/8/05 #18 אני אכה אותך ../images/Emo46.gif אפילו לא הגבת לי בבלוג שומדבר!! ואני המגיבה הראשית בבלוג שלך!
° ° w a v e ° New member 11/8/05 #24 אה נו!! אז למה לצעוק על גל המסכנה בזמן שאת התבחבשת לך שם עם המה שזה לא יהיה? אהאהאה? תעשי שזה יסתדר ואני אגיב, למה לזכור סיסמאות איטס נוט מיי קאפ אוף טי.
אה נו!! אז למה לצעוק על גל המסכנה בזמן שאת התבחבשת לך שם עם המה שזה לא יהיה? אהאהאה? תעשי שזה יסתדר ואני אגיב, למה לזכור סיסמאות איטס נוט מיי קאפ אוף טי.
ח חייכנית מקסימה New member 11/8/05 #26 האמת שזה כן ../images/Emo123.gif ואת בעצמך צעקת עלי שגנבתי לך תתמונות בזמן שאת סתם הוזה?!?! אה?! אה?! אה?! אה?! אה?!
האמת שזה כן ../images/Emo123.gif ואת בעצמך צעקת עלי שגנבתי לך תתמונות בזמן שאת סתם הוזה?!?! אה?! אה?! אה?! אה?! אה?!
ח חייכנית מקסימה New member 11/8/05 #12 רגע רגע גלגל!!! את הגנבה פה!!! אני נתתי לך תתמונה של גמאני קטנה לנצח!!! גנבה שכמותך!!! אני אתבע אותך!!! ואני גם אנצח!!! את תראי!!! אה!! אה!!!
רגע רגע גלגל!!! את הגנבה פה!!! אני נתתי לך תתמונה של גמאני קטנה לנצח!!! גנבה שכמותך!!! אני אתבע אותך!!! ואני גם אנצח!!! את תראי!!! אה!! אה!!!