שאלה

אבי ע

New member
מני שלום !!! ../images/Emo39.gif

המון זמן לא ראיתי אותך בפורום. מה שלומך? מתי תגיע לאיזו צלילה (לאחר שהשתתפת למיטב זכרוני בצלילת הבכורה של הפורום לפני יותר משנה)?

menimm

New member
כן, זה אני... :) ../images/Emo38.gif

ואני אשמח להגיע לצלילה בכל תנאי ובכל שעה (נו טוב, כמעט) . יש לי סלולר חדש. 054-959845 ובינתיים הספקתי להשלים את תיק הציוד שלי לציוד מלא למעט משקולות, מיכל סכינים פנסים וכיו"ב. אם משהו נרקם בדרום הרחוק, אשמח ביותר !. אולי איזה ספארי פרטי של חברי הפורום ?

אבי ע

New member
עודכנת ברשימת הקשר ../images/Emo39.gif

אם כי בימים אלו קצת מסוכן לתת מספר סלולאר בפורום... יופי שחזרת, כמובן תעודכן על צלילות למיניהן.

menimm

New member
אשמח להשתמע...

יש גם אימייל כמובן, הוא מעודכן כאן במערכת של תפוז.

פיקסון

New member
בחירת מקום לקורס

אני אבחר היום לרעיתי קורס במקום אשר שם דגש על רמת הצלילה ולא מתפשר להעביר את הקורס כלומר אם צריך עוד צלילה או יותר כדי לעבור לשלב הבא המועדון יבצע זאת (ויש מועדון כזה )

אבנר29

New member
התממות המונית

לפי דעתי יש כאן היתממות המונית של כולם כמו בשעורי נהיגה כולם רוצים לעבור ולא חשוב איך ואח"כ נסתדר גם כאן אותו דבר זול ומהר כדי שנוכל להיכנס למים אבל לאחרים יותר שיעורים יותר הדרכות יותר יקר תחשבו גם על המועדונים שעומדים בפני קריסה הם צריכים תלמידים ואם מועדון נחשב קפדן אנחנו נלך ומועדון אחר והמועדון ישא עם שם טוב אבל ללא אנשים תחשבו על זה

פיקסון

New member
כן

אני הוסמכתי במועדון שלא ויתר והיו כמה שעשו צלילה חוזרת בגלל שלא היו מספיק טובים

morena

New member
את הקורס עשיתי בדוגית ואני ממליצה

ולמרות שזה היה בים תיכון, הראות היתה מזעזעת ( כל מה שאני זוכרת מהצלילות זה רדיפה אחרי הסנפיר הצהוב של המדריך ) היו גלים וזרמים נוראיים והיו גם כמה בעיות עם הקורס עצמו - אבל- הם שמו דגש חזק מאוד על בטיחות, לי היו בהתחלה בעיות עם הורדת המסכה - והמדריך נשאר איתי במים ותרגל איתי בהפסקות - וזה אומר שלא היו לו הפסקות והוא לא קיבל שום תמורה על זה, בצלילה אחרת המדריך לקח לי את המסכה לרבע שעה בערך (נראה לי כמו שנה) רק בשביל לוודא שלא רק שאני לא מכניסה אוויר מהאף - אלא גם לא מוציאה... גם על האיזון עבדו חזק, ומי שהיו לו בעיות הוזמן לימי צלילה נוספים לפני ההסמכה עד שהיו בטוחים שהוא בסדר - וכל זאת ללא תוספת תשלום... ככה שלפחות מנסיוני המועט - יש עדיין מועדונים שמעניין אותם שלום הצולל ולא רק התשלום...

כבר קיים ארגון כזה בעולם

אבל הוא מסמיך לצלילה טכנית וצלילת מערות , הארגון GUE הוקם בכדי להציע אלטרנטיבה למי שמחפש קורס ברמה מאוד מתקדמת וללא פשרות . לדוגמא , הארגון שאחד המסרים הבולטים שלו הוא שציוד הצלילה החשוב ביותר הנו הגוף שלך , לא מקבל חניכים מעשנים ! . יצא לי לקרוא תגובות על הקורס בפורום צלילה אמריקאי שם חניכים שנשרו מהקורס עקב רמת צלילה נמוכה מציינים שבמספר הימים בהם השתתפו בקורס למדו על צלילה המון והם מתכוונים להשתפר ולהשלים את הקורס , נשמע דמיוני ? אולי ? אבל עובד . למה ? כי המטרה הראשונה שלהם היא חינוך ( ראה קישור מצורף ) נכון לא מדובר על הקורס הבסיסי אליו התכוון כנראה דיויד , אבל עדיין לא חסרים צוללים בארץ שרוצים לעבור קורסים מתקדמים בצלילה ומוכנים לשלם תמורתו , האם זה כלכלי מבחינת ארגון הצלילה ו/או מועדון הצלילה ? לדעתי אם הארגון או המועדון רואה לנגד עניו בעיקר את העניין הכלכלי זה פשוט בלתי אפשרי , צירפתי קובץ בו מופיעים דרישות המינימום לקבלה לקורס צולל טכני דרגה 3 של GUE , מה שאמור להיות המקביל לצולל טרי מיקס של שאר הארגונים הטכנים בעולם , תנסו להשוות ואז תבינו שכלכלית זה אמור להיות אסון אבל מי שבאמת רוצא לחנך וחשוב לו רמת הצולל ..... דרך אגב יש לדעתכם משהוא בארץ שעונה לדרישות המינימום לקורס זה ? אני חייב אבל חייב לעבור אצלם קורס “ Scuba diving... another great activity where your main goal is to not die “ Jerry Seinfeld שלומי

yossin

New member
אוייייייי

אני מודה, האתר שלהם נראה מרשים. מי יודע אם יש מאחוריו תוכן ? ראשית, אין להם מדריכים/ נציגים בארץ שנית, תסתכל ברשימת המדריכים שלהם- ממש רשימה קטנה. אינני יודע אם לכזה דבר אפשר לקרוא באמת ארגון צלילה או יותר איזשהו מועדון חברים

אלון 26

New member
דוד אני לא יודע למה אבל התשובה שלי ../images/Emo36.gif

ירדה למטה אז סים לב היא מעניינת
תודה אלון

אלון 26

New member
מר דוד היקר -בתור בעלים של משרד פרס

פרסום קטן אך בעל ניסיון בתחום ( אציין כי יש לי רשיון לצלילה 2 כוכבים) ב"ס מדוזה. למעשה אין לך הרבה בררות:(מה לעשות אתה חי במדינת ישראל וכאן התחרות קשה משום שהעצה יותר גדולה מהביקוש והצרכן הישראלי מעדיף את הזול ולא את הטוב לכן הכלל החשוב בו אתה צריך לנעוג הוא " לא לערבב רגשות עם עבודה" - זה מה שאתה בעצם עושה לכן הפיתרון היחיד שיש לך למעשה הוא: לפתוח שני מסלולים האחד:קורס לשני כוכבים רגיל + תוספת נניח "קורס ניטרוקס" ב-1500 ש"ח והשני קורס מורכב הכולל את מה שנותנים בקורס הראשון רק קורס שנקרה "קורס נרחב בתוספת 5 צלילות שעליו תיקח 2500 ש"ח ועליו לא כל אחד יכול להתקבל-רק מי שעבר מבחנים מסויימים שאתה תקבע. ואם יש לךל באמת ב"ס לצלילנה אשמח לתת לך שרותים מקצועיפ בפרסום ושיווק בטלפון :056/454540 או אימייל [email protected]

גרזנית

New member
שבירת שוק ../images/Emo28.gif

בושאי מחירים: כרגע מתקיים קורס צלילה ביישוב בו אני גרה ע"י מדריך פרילנסר שעובד עם כפר הצוללים 2-3 ימי תאוירה ותרגול בברכה וסופ"ש באילת במחיר של 900 ש"ח ל 2 כוכבים אם זה לא שבירת שוק אז מה כן?

קותי

New member
אולי שבירת שוק אבל גם שבירת סטנדרט

2-3 ימי תאוריה ותרגול בבריכה + סופ"ש באילת נותן 5-6 ימים גג. קורס כוכב ראשון צריך לקחת 5 ימים. כוכב שני 3 ימים. איפה החומר?

שאלת תם - ביטוח חניכים בקורס כזה ?

האם למדריך פרילנסר יש ביטוח על שמכסה את החניכים ? לפניי שלוש שנים עשינו גם קורס במחיר דומה אבל במועדון מסודר.

פליפר.

New member
בשביל זה הוא עובד עם מועדון - הוא

חייב חסות של מועדון בשביל הביטוח והפיקוח (לכאורה?) על ההדרכה

אילן.ב

New member
לא שבירת שוק - תיקון טעות ../images/Emo18.gif

המחיר 900 ש"ח לקורס כוכב 1 והוא קורס מעולה של הכפר כידוע !

David Hillel

New member
פרסום

פרסום הוא אחת העלויות שמייקרות את כל המוצרים . במקום להשקיע בפרסום, הייתי משקיע במוצר, מפרסם בקטן, מקבל צרכנים חוזרים כי אני בדעה שלא המספרים קובעים.

למעלה