שאלה

*gemini*

New member
שאלה

האם אפשר לעשות שני response.redirect רצופים? כלומר להעביר ערך בresponse.redirect ושם לעשות בדיקה, בלי להראות כלום על המסך, וישר לעשות שוב response.redirect לדף אחר?

זהר פלד

New member
באותו הדף? אני לא חושב... אבל אפשר

לעשות את ה redirect השני בדף השני...

*gemini*

New member
אני אנסה להסביר יותר ברור

הredirect הוא בשתי הפעמים לאותו דף. יש לי דף שכל פעם מציג תוכן אחר על פי הנתונים שעוברים אליו. בפעם הראשונה הוא מקבל סיסמה, ואז עושה redirectלאותו דף ובודק אותה. אם היא נכונה, הוא ישר עושה עוד redirect לעצמו עם ערך שונה, ואז לפי הערך הזה הוא מעלה נתונים. זה אפשרי? כי בינתיים זה לא עובד לי.

זהר פלד

New member
זה כבר מעלה תהיות קשות על מה

לעזאזל את מנסה לעשות שם...
למה את עושה redirect לדף שבו את נמצאת? לא יותר פשוט להשתמש בפונקציות?

נתן.ל

New member
למה מעבירים נתונים באותו דף ככה ?

את כבר באותו דף ... מה הבעיה להעביר את הנתונים כמות שהם, בתכנות נגיד?

*gemini*

New member
כל redirect מיועד לעלות נתונים

אחרים באותו דף. פעם סיסמה כזאת, פעם סיסמה אחרת, וכו´.

*gemini*

New member
אני עושה את זה כדי לקצר תהליכים

כדי לא לכתוב קוד ארוך מדי. רשמתי תנאי "אם משהו שווה למספר" ואז אם זה עונה על זה, אז הפעולות מתבצעות, והתנאי הזה עשוי להתקיים בכמה מצבים. אני אנסה להסביר בדיוק מה אני עושה בלי לבלבל. היו לי שני דפים. אחד שבודק סיסמה בכניסה לאתר, ע"מ שלא יכנסו אנשים שלא קשורים לחברה, והשני שבודק סיסמה של העובד. עכשו אני צריכה לאחד אותם. יש לי תפריט עם שני לינקים. אחד אמור להעלות ישר את הסיסמה של העובד, והשני קודם את הסיסמה של האתר, ואחר כך של העובד. הקטע של הסיסמה של העובד חוזר על עצמו, ולכן כתבתי אותו בתוך התאני, וככה אם נלחץ קישור לסיסמת עובד, זה יוצר קוקי ועושה redirect עם הערך שמעלה את הדף. אם נלחץ הקישור לסיסמה של האתר, זה יוצר קוקי, מקבל סיסמה, בודק אותה, ואם היא נכונה, זה מעביר בredirect לסיסמת עובד. מה שקורה זה שברגע שבן אדם מכניס סיסמת אתר, זה עושה redirect שוב לדף, בודק את הסיסמה, ואם היא נכונה, עושה שוב redirect לסיסמת עובד (וזה כדי לחסוך כתיבה של בערך עמוד). השאלה אם זה אפשרי, או שצריך כל פעם לכתוב את הכל מחדש.

זהר פלד

New member
אני לא יודע... סיבכת אותי לגמרי...

אבל כשירות, אני אקפיץ לך את ההודעה

rmarko

New member
למה עוגיות?

תעשי פשוט בדיקה עם request.form הנה איך מנגנון בדיקת הסיסמא שלי עובד: כל העמוד בנוי כולו מפרוצדורות ומפונקציות. שלושת הפעולות היחידות שמתבצעות מחוץ לכל ה- subים וה- functionים שבקובץ שלי הם:
CreateDbConn if Request.Form("login") = 1 then CheckLogin else if Request.QueryString("err") = 0 then call InitPage(0) else call InitPage(Request.QueryString("err")) end if end if DisposeDb​

*gemini*

New member
ניסיתי ככה. גם בלי זה הדבר היחיד

שלא עובד זה תנאי שאם הוא מתקיים הוא אמור לבצע הצגת דף סיסמה של משתמש (הכל באותו דף כמובן). כל השאר עובד....

*gemini*

New member
אין מצב. קודם הדפסתי את זה וזה יצא

כמעט 3 עמודים מודפסים. אני בעצמי, עם כל זה שכתבתי את זה, הייתי צריכה כמה דקות להבין מה עשיתי שם. זה דף שלדעתי עושה יותר מדי פעולות, במקום לחלק אותן על שני דפים (כמו בהתחלה).

rmarko

New member
איך בדיוק את מעבירה את הנתונים?

בשיטת get? כי אם כן - אז רק תעשי תנאי בתחילת הקובץ שבודק את ה- querystring. עם sessionים? שוב, משפט תנאי. עם post? עד כמה שאני מבין, אי אפשר לעשות post עם response.redirect.

damiki

New member
לא בטוח שהבנתי למה כוונתך, אבל ...

אם את מנסה לשלוח נתונים שונים ב-response.redirect נניח לקובץ a.asp שלחי לו בכל פעם ערך אחר בהדמייה ל-get לדוגמא: response.redirect "a.asp?data=1" בכל פעם תחליפי את הערך 1 בערך אחר. בקובץ a.asp בצעי בדיקה מה הערך שהתקבל (נשלח בשיטת get וקבעי מה יבצע לכל ערך.

damiki

New member
רעיון נוסף...

אם סיסמת האתר כבר קיימת, שמרי ערך כלשהו במשתנה session ובדקי מולו , אם יש בו את הערך הרצוי הציגי בקשה לסיסמת העובד

למעלה