שאלה...

שאלה...

כל כמה זמן אפשר לשאול את הקלפים את אותה השאלה?.. נגיד, לפני שבועיים הייתי אצל מישהי שקוראת בטארות ושאלתי שאלה מסויימת, והתשובה הייתה דיי חיובית. לפני ארבעה ימים עשיתי פריסה ממוחשבת עם אותה השאלה, ולפי מה שפירשו לי אז התשובה היא לא מוגדרת כזאת- יכול להיות שכן, למרות שיש סיכוי שלא... אם אני מכירה מישהי שנורא טובה ואני סומכת עליה בעניין, ואני רוצה להתקשר אליה ולשאול אותה את השאלה הזאת כדיי לקבל תשובה יותר מוגדרת, האם כדאי לי?.. או שזה כבר מוגזם ועדיף לי לחכות עוד קצת?... פשוט זה משהו שממש מעסיק אותי. ואם אני כן אשאל, האם התשובה תיהיה מדוייקת, או שבגלל שכבר שאלתי פעמיים בכמה שבועות האחרונים היא לא ממש תיהיה מדוייקת?. אשמח לתשובה.

matal girl

New member
כאשר יש שינוי בפוטנציאל

כאשר יש גורמים אחרים או שינויים שהתרחשו מרגע ששאלת את השאלה, אז ניתן לשאול שוב. אם המצב סטטי- אין כל טעם, זו הטיית המצב לרצונך ושאיפותייך. מאוד תלוי גם, לכמה זמן תחמת את הפריסה המדוברת. בקיצור, הרבה גורמים ומשתנים. אורלי

למה הכוונה?..

איזה שינויים למשל?.. אם למשל אני שואלת על חזרה לאקס, ויצא שמאז ושאלתי את השאלה בפעם הראשונה לא נפגשתי איתו, אבל כן דיברנו במסנג'ר למשל (כמו שדיברנו אחרי שנפרדנו ולפני שהלכתי לקוראת). האם דברים יכולים להשתנות בגלל חילופי הדברים שעברו בינינו?.(נגיד אם היו מריבות או משהו..). העניין הוא, שאם הקלפים בהתחלה אמרו שכן נחזור, אז מראש כבר היה אמור להיות ברור שהדברים בינניו יקרו בצורה מסויימת, ואיך שלא יהיה העתיד יקרה בצורה מסויימת, לא?.. ולמה הכוונה ב'לכמה זמן תחמתי את הפריסה'?.. מקווה לתשובה...

V a n i l i T

New member
אני אישית מאמינה

שברגע שאמרו לך את העתיד העתיד משתנה מעצם זה שאת עכשיו מוודעת אליו וחוצמזה אני חושבת שהטארוט לא אומר בודעות מה יקרה בעתיד הוא רומז על העתיד ומייעץ איך להתנהג בצורה כזו שתוכלי לשנות את מה שיהיה או לשמור עליו ואולי אני טועה.... (הייתי נרוט עכישו אני ונילית לתמיד:) )

TaPanta

New member
המצב הסטטי הזה

הוא מצב שבו את עומדת ושואלת ???? די שאלת כבר... עכשיו את רק מחפשת תירוצים וסיבות להישאר במצב שאת נמצאת, ותאמיני לי שתמצאי אותם :< אני חושב שהמצב הסטטי הזה, הוא הגורם היחיד שקובע, ועיקרו שוב במודעות, מחשבה + פעולה = תוצאה (וואוו :> ) חשבת משהו? ביצעת אותו? לא? זה לא שווה כלום ...

למעלה