שאלה

OmRi L

New member
שאלה

הייתי במיונים ליחידת ההסרטה של דובר צה"ל ואמרו לי שלא התקבלתי. העניין הוא שזה התפקיד שאני הכי רוצה וזה הדבר היחיד שאני מעוניין לעשות בצבא. השאלה שלי היא, האם ביום הגיוס, בפגישה עם קצין המיון, אני אומר לו שאני לא מתפנה ואני לא עולה על שום אוטובוס שלא יביא אותי ליחידת ההסרטה בדובר צה"ל ומצידי אני יכול להעביר את כל השירות שלי במעצר. האם יש סיכוי שבאמת יקשיבו לי וישבצו אותי ביחידת ההסרטה? בערך כמה זמן צריך להיות במעצר עד שהם נכנעים? תודה מראש!

Dod D

New member
בעקרון אין אפשרות להעביר שירות שלם

במעצר, וכמו שרבים אמרו כאן תפקידו של קצין המיון הוא כעציץ אני חושב שאתה צריך לפנות למישהו גבוה יותר

rodeo_girl

New member
אתה צריך להבין משהו

הרבה אנשים רוצים להיות ביחידת הסרטה. הצבא לא פועל לפי הצרכים שלך אלא ההיפך. אם לא קבלו אותך אז לא קבלו אותך. רד מזה. למה אתה צריך לעשות בלאגן?? גם אני מאוד רציתי תפקיד בדובר צה"ל/ יחידת הסרטה. מה לעשות , ככה זה בחיים. לא כל אחת מקבל את מה שהוא רוצה. הצבא ממש לא שואל אותך, בוא נגיד ככה.

pitmaman

New member
אחי תשובה מנסיון אישי

אז ככה קודם כל רק שתהיה בעניינים שהורידו ליחידת ההסרטה את התקציבים בשנים האחרונות בטירוף, וכתוצאה ישירה כח האדם שלהם מצטמצם ונהיה סלקטיבי ביותר מה שאומר שיש לך 2 דרכים להכנס לשם, הראשונה, לזכות באיזה אוסקר לפני גיל 17 (ובלי להעליב לא נראה לי שזכית) והדרך השניה היא להיות בן/אח/נכד של מישהו חשוב... או בשפה פחות עדינה, פרוטקציות... וכמה שתעשה רק בעיות ככה אתה רק תפספס יותר הזדמנויות לתפקידים אחרים שיכולים להיות מעניינים, כי אף אחד לא אוהב אנשים בעיתיים... אני לא יודע אם ידעת אבל לבערך 20 אחוז מהיחידות המובחרות יש יחידות של צילום והסרטה למשל... אז במקום לבזבז את הזמן בלנסות להלחם בתחנת רוח, צא מהבועה אחי ותנסה להתקבל למשהו בצילום באחת מהיחידות הקרביות... מבטיח לך גם שתהנה הרבה יותר...

למעלה