שאלה...

shawn 1

New member
שאלה...

האם הפסקול של הסדרה מעניין?? והאם מתוכנן עונות בדיודי בישראל של מגרש ביתי??

TheCharm

New member
תשובות

קודם כל הייתי ממליץ לנצל"ש. אממ, הפסקול של הסדרה מעניין? זה פסקול, שירים, זה לא אמור להיות יותר מעניין מזה. אני לא חושב שלאף אחד כדאי לקנות פסקול של סדרה כי בדרך כלל הם דפוקים, אלא אם כן אתה רוצה את זה בתור פריט אספני למעריץ מושבע, אבל ברצינות הייתי ממליץ לך בחום לחכות עם כל הקניות, במיוחד של "מגרש ביתי", שמניסיון אני יודע - צריך להישאר בכוח כדי לראות את הפרקים הראשונים ורק אז להגיע לפרקים (אני אאלץ להגיד מעטים) שיש טובים בעונה. עונות בדיוידי בישראל כמובן שמתוכננות. מתי? איך? כמה? למה? זה כבר סיפור אחר לגמרי.

shawn 1

New member
מזתומרת סיפור אחר לגמריי??

ידוע לך אם מתוכנן?? ומהכוונה שלי על הפסקולים, אני לא מעריץ מושבע, אבל אני אוהב מוזיקה טובה מתוכניות....

POISEN G

New member
יש לי ת'פסקול... אני אישית אוהב אות

אותו..... ונראה לי שהוא התכוון (סיפור אחר לגמרי..) לזה שאין לו מושג

ופה נכנסת הטעות שלך.../images/Emo168.gif

ה-DVD ייצא בספטמבר השנה.
(אני יודע כי יש לי את לוח התיכנונים של כל הוצאות ה-DVD של וורנר הום וידאו בישראל. הידד לי).

mirymoo

New member
בקשר לפסקול

זה עיניין של טעם... אני אוהבת את רוב השירים. יש בפסקול שירים שהייתי צריכה לשמוע אותם יותר מפעם אחת כדיי לאהוב אותם אההה...ולא מיזמן הורדתי את השיר ''LIKE A MAN POSSESSED''(מהתאונה של נייתן.אין אותו בפסקול. השיר הזה ממש מתאים למקרה בפרק.

רינתי15

New member
השיר הזהההה

זה השיר הכי יפה ששמעתי בחחיםם שלי ממש התאהבתי בשיר הזה אמאלהההה.. הוא כל כך אמיתיי!! ואני עברתי על כל חנות אפשרית בב"ש ואין תפסקול בשום מקום :( חבל

SweetElla

New member
Like a Man Possessed

אני משתגעת! אני לא מוצאת ת'שיר באימיול, ניסיתי לרשום בכל צורה שיש! ניסיתי גם לחפש לפי השם של הלהקה ואני לא מוצאת!!!
מישהו יכול בבקשה לשלוח לי אותו??? אימייל: [email protected] אייסי: 246776796

SweetElla

New member
איך??

רשמת פשוט את השם של השיר? אז למה אני לא מוצאת? את יכולה בבקשה לשלוח לי??

אררר, אני בן.../images/Emo46.gif../images/Emo168.gif

כל-כך קשה לבדוק? ותעשי חיפוש "גלובלי בשרת", ותבדקי שזה על "אודיו" ולא וידאו.

מיטל 8

New member
הפסקול

מי שיודע איפה אפשר להשיג את הפסקול של השירים שיכתוב לי בבקשה

מיטל 8

New member
הפסקול

מי שיודע איפה אפשר להשיג את הפסקול של השירים שיכתוב לי בבקשה

shawn 1

New member
מזתומרת בספטמבר תצא עונה 1??

בספטמבר תיצא עונה 1 ש "מגרש ביתי" לDVD?? איך את יודעת??

למעלה