שאלה!

new_rider

New member
שאלה!

האם כל הדברים הטובים ששמעתי על dt50 נכונים גם לדגמים הישנים כמו 93?

לרוב - לא.

קשה להאמין שכלים משנים אלו שרדו עד היום (כמעט 9 שנים אחרי) את תלאות הרוכב הישראלי הממוצע.. ככל הנראה לי , תתקשה למצוא אופנוע משנה זו שעדיין ראוי להגדרה "במצב בסדר"

new_rider

New member
מממ..

אבל חשבתי שdt זה כלי אמין בטירוף ויכול לספוג הרבה שנים לא?

ואתה לא מנג´ס ..אתה פשוט

חסר סבלנות.. שאלת את השאלה ב15:54 ושוב ב16:11 זה לא צ´אט פה שמניב תגובות מיידיות..

אהה...שטויות..זה בסדר..

תראה , אומנם הDT אמין אבל השאלה היא באיזה פורפורציות מסתכלים על זה.. תחשוב על זה כך : שנת 93 הייתה לפני 8 שנים (עיגלתי כלפי מעלה) הDT החליף (ככל הנראה) לפחות (!!) יד אחת כל שנה (לפחות - אני בטוח שגם יותר מזה) מה שמוביל אותך ל8 בעלים שונים על האופנוע שכמעט לכולם האופנוע הזה אופנוע ראשון.. כמה מהם נפלו איתו ? כמה פעמים כל אחד ? כמה מהם נסעו עימו בכביש הציבורי והחזיקו את המנוע בסל"ד גבוה כדי להתקדם במהירות של המכונית האיטית ביותר על הכביש ? כמה ניסו לקפוץ איתו באוויר ? לאיזה גבהים ? כמה פעמים הם נחתו בשלום ? והאופנוע - נחת בשלום ? תחבר את כל המשתנים האלו ותגלה שלמרות הגדרת " האמין בטירוף" עדיין , האופנועים האלו (מהשנים האלו) עברו סבל רב ונושאים עליהם את צלקות כל המתעללים למינהם... בלאי של השלדה , הבולמים ושאר המכלולים הוא גבוה ויקר מאוד לתיקון.. אמין בטירוף = שווה ל =למרות הכל עדיין זז בכוחות עצמו.

new_rider

New member
נכון אבל

זה לא יכול להיות כלל... כי כל אופנוע ו המצב שלו גם תלוי מי נסע עליו ומה עשה איתו הdt הזה(93)ספציפית במצב לא רע כי הוא לא הייה הרבה זמן בשימוש(שזה גם יכול להיות דבר רע לא?)אז מבחינת מנוע(ששמעתי אותו גם) הוא במצב בסדר השאר אהה לא כלכך(שכחתי גם לציין שאני לא פרופסור לאופנועים אז אפשר גם קצת לשקר אותי) אבל אני אומר שאם 9 שנים אז רק dt לא? נ.ב אני כבר כתבתי את הודעה הזאת וזה לא נשלח מוזר...

barakhalla

New member
בקשר לדיטי

יש ברשותי DT92 בין היחידים בארץ יד 11 שאני מחזיק כי לא משתלם לי למכור אותו... הוא עוד מעט בן 10 אני מדי פעם נהנה שוב לרכב עליו בשטח נותן לו בראש והדבר היחיד שקורה לו זה רק פנצ´רים. וויליס חופשי קפיצות באויר 12,000 סל"ד כל הילוך הוא אוכל הכל הוא לא עבר טיפול כבר שנתיים ונותן בראש ורוצה עוד... לא סתם מוטו כתבו שהוא הכלי הכי אמין בקטגוריה...

כRובי

New member
אתה רואה new rider ?

בדיוק לזה התכוונתי... 12000 סל"ד..וויליס´...רכיבת שטח..לא עשה טיפול שנתיים.. בדיוק לדברים האלו התכוונתי.. די טי אמין בטירוף במצב טוב = שווה ל= עדיין נוסע בכוחות עצמו..

new_rider

New member
כן אבל...

הכלי עדין נוסע! לא בטוח שכלי אחר הייה מגיע לכזה מספר של שנים

למעלה