שאלה... האם יש נחשים עם תפוצה טבעית קוסמופוליטית? תודה לעונים
E Elanus caeruleus New member 7/8/05 #1 שאלה... האם יש נחשים עם תפוצה טבעית קוסמופוליטית? תודה לעונים
E erpeled New member 7/8/05 #4 מה לא ברור כאן? שואלים אם יש נחש -כמו שיש צפרי דרור , יונים, חתולי זבל ובו' שתפוצתם מכסה את כל העולם או את רובו -כלומר תפוצה קוסמופוליטית... אני הבנתי זאת כך בכל אופן
מה לא ברור כאן? שואלים אם יש נחש -כמו שיש צפרי דרור , יונים, חתולי זבל ובו' שתפוצתם מכסה את כל העולם או את רובו -כלומר תפוצה קוסמופוליטית... אני הבנתי זאת כך בכל אופן
ה הילה חיה New member 7/8/05 #5 כן אבל... קוסמו- יקום פוליטית- מה הקשר? אני צריכה פירוק של מושג לגורמים על מנת להבינו כראוי, ובביטוי הזה עדיין נותרתי תוהה... זה לא אמור להיות ''תפוצה אוניברסלית'' או משהו כזה?
כן אבל... קוסמו- יקום פוליטית- מה הקשר? אני צריכה פירוק של מושג לגורמים על מנת להבינו כראוי, ובביטוי הזה עדיין נותרתי תוהה... זה לא אמור להיות ''תפוצה אוניברסלית'' או משהו כזה?
N naja New member 7/8/05 #6 הבנת נכון. תפוצה קוסמופוליטית היא תפוצה כלל עולמית. לא קיים נחש בעל תפוצה כזו. הזוחל היחיד שקיים בכל העולם(מלבד אנטארקטיקה, אני חושב) הוא שממית הבתים.
הבנת נכון. תפוצה קוסמופוליטית היא תפוצה כלל עולמית. לא קיים נחש בעל תפוצה כזו. הזוחל היחיד שקיים בכל העולם(מלבד אנטארקטיקה, אני חושב) הוא שממית הבתים.