שאלה,

Miss Thang

New member
כיוון שאני בורה לחלוטין אני אשאל

האם סוללות AAA/AA הן מה שנקרא סוללות פנימיות נטענות? ואם לא, זה אומר שצריך לרכוש מטען או להחליף כל כמה זמן סוללות, לא?

יאיר B

New member
לא.

AA / AAA הן סוללות חיצוניות (יכולות להיות נטענות ויכולות להיות חד פעמיות). הן חיצוניות כי הן לא בתוך המכשיר וניתן להחליפן לבד. את הסוללות מהסוג הנ"ל צריך להחליף כאשר הן נגמרות (פותחים את המכסא של המכשיר ומחליפים סוללה - רגילה או נטענת). את הסוללות הללו (AA/AAA) ניתן לקנות בחנות ביחד עם מטען מתאים או לבד.

Miss Thang

New member
עוד משהו.

באתרים הם לא מציינים תמיד בנוגע לסוללות. איך אני יודעת לדוגמא שמדובר במכשיר שנטען דרך ה-USB?

יאיר B

New member
יש שני דרכים אפשריות:

1. לבדוק אתר האינטרנט של היצרן אם יש בקופסא של הנגן גם מטען (ואז הוא יכול להיטען דרך החשמל). 2. לשאול בפורום
כל זה נכון אם יש סוללה נטענת (וזה מצויין במפרט של המכשיר). אם כתוב שיש סוללה חיצונית (מסוג AA או AAA) - אז המכשיר לא נטען (בכלל) דרך USB או מטען חשמלי.

Miss Thang

New member
אוקיי, אז אני שואלת :)

הנגן של Sandisk - לא כתוב כלום על הסוללות במפרט, איך אני אמורה לדעת?

Miss Thang

New member
אה, ועוד משהו קטן. מה לגבי אופציה

להרחבה? כי ראיתי באתר גם נגן של Sandisk עם אופציה להרחבה (הוא יקר יותר בצורה לא משמעותית), עד כמה זה חשוב/יעיל?

matke

New member
אממ שלום../images/Emo9.gif

בזאפ יש הרבה טעויות.. והאופציה להרחבה לא שימושית עם אין לך כרטיס כזה בבית. (הכרטיסים יקרים מאוד)

יאיר B

New member
לנגנים של סאנדיסק יש סוללה חיצונית

לא להסתמך על זאפ, להיכנס לקשיור לחנות ולראות מה כתוב (למשל: באתר של באג כתוב: "סוללת AAA מסופקת." - מכאן שהוא עובד על סוללה AAA). כתובת באג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1587&scat=221&tcat=33

יאיר B

New member
לא מכיר, לא ראיתי אף פעם

אני יודע שדני 666 מקדם אותו כל הזמן - הוא הכתובת שלך לשאלות על הנגן הזה.

Miss Thang

New member
אז אולי תמלעץ לי על משהו נחמד...?

אני מעדיפה בלי סוללות חיצוניות (כדי לא להוציא עוד כסף על מטען וסוללות).

יאיר B

New member
המפרט שאת רוצה קצת בעייתי...

1. עד 800 ש"ח, 2. 1GB 3. סוללה פנימית נטענת. 4. מבוסס פלאש (אמרת לריצה). לא מכיר דבר כזה. לכל הנגנים הזולים יש סוללה חיצונית. אני חושב שתצטרכי להתפשר על אחד משלושת הפרמטרים הראשונים. האיפוד שאפל (שאין לו מסך...) הוא הראשון שראיתי שמתאים אבל מחירו עומד על כ-870 ש"ח. אחריו יש נגן של קריאייטיב שעולה כ-900 ש"ח ומעלה.

stardust19

New member
אפשר כמובן להוסיף תוספות לחומרה אבל

זה כנראה כבר דיון אחר שאף אחד לא ירצה פה להתעסק איתו

Miss Thang

New member
הנמכתי ציפיות, אחרי העזרה שלכם :)

אני מוכנה "להסתפק" ב-512MB אבל אני רוצה משהו איכותי בתמורה ולא נגן מדבקה (קראתי את מאמרי הפורום:)). יש הצעות חדשות?

Miss Thang

New member
האייפוד שאפל אגב בהחלט נראה

מפתה, אבל הוא יקר נורא בשבילי. מעדיפה לקנות משהו יותר קטן מג'יגה (אך לא קטן יותר מ-512MB), עם הטענה דרך ה-USB - או מטען חשמלי והכי חשוב שיהיה ניתן לרוץ איתו!

יאיר B

New member
זה כבר יש יותר:

512MB, עד 800 ש"ח, פלאש, נטען ומבית טוב: יש איריבר, סטורמבלו, קריאייטיב IAUDIX, RIO ועוד כמה טובים. תוכלי למצוא כאלו בקישור למטה - מתפוז (לא לחזור אחורה בדפים - אלו נגנים זולים ולא איכותיים).

matke

New member
האיפוד שאפל יתאים לך..

אין לו מסך אבל עם את צריכה אותו לספורט אני לא מאמין שזה יהיה שימושי. יש לו איכות קול מאוד גבוהה והוא מאוד קל.

למעלה