שאלה

Adidason326655

New member
שאלה

בסוף האלבום AHM יש מילים שמישהו אומר. לא מובנות כל כך. השאלה שלי מה המסר הסודי אם יש??

avki

New member
אין דיבורים בסוף AHM

ואין דיבורים בסוף APB (סוף האלבום AHM).

avki

New member
רגע, אולי אתה מדבר על המשפט

"!Silence in the studio" בקטע האחרון של AHM?

holo

New member
המילים לקראת סוף השיר:

"here is a loud anouncement" (לא יודע אם כתבתי נכון) ובדקה ה 20 בערך, השיא של השיר אחרי כל הבלאגן: "silence in the studio" לא חושב שיש מסר, פשוט להעביר צמרמורת במאזינים(בי זה מעביר צמרמורת לפחות)..

holo

New member
כי זה קול רובוטי ומפחיד

וגם כי השורה: silence in the studio באה בדיוק בשיא של היצירה לדעתי, לקראת הקטע האחרון, מיד אחרי שהבלאגן מסתיים.

itaikuskus

New member
אחלה

אף פעם לא אהבתי כל כך את APB תמיד הייתי מעלה את המחט אחרי fat old sun... נראה לי חסר טעם מדי, ומכאן באה השאלה, אבל עכשיו כשאתה אומר אני יכול להבין. בעקרון הקטע האינסטרומנטלי שם נהדר, רק ההפסקות עם כל הקטע של הארוחת בוקר..לא יודע לא מתחבר לי.

אם תאזין ל-The Man and the Journey

זה יתחבר לך. APB היה נסיון לעשות דבר דומה: לתאר את חיי היומיום באמצעים מוסיקליים. זה לא כל כך הצליח - לפחות ב-APB - אבל הרעיון התגלגל, בסופו של דבר, ל-DSOTM, כמובן.

itaikuskus

New member
זה לא שלא הבנתי

זה פשוט-לא התחברתי. מה, אני כתבתי שלא הבנתי? רגע אני אבדוק תעניין.

itaikuskus

New member
בדקתי תעניין

לא הבנתי ממה holo קיבל צמרמורת כל כך. והוא הסביר את עצמו, ואני הסברתי את עצמי וכולנו התחלנו קמפיין הסברה בזכות/בגנות השיר הנהדר/מעפן הזה.

holo

New member
התכוונתי לדיבורים בשיר הנושא..

או שפשוט אתה החלפת לשיר אחר?

itaikuskus

New member
ואללה?

אני חשבתי אתה מתכוון לאלנז שגדליק פאקפסט.... יש דיבורים בAHM? טוב נו התקליט ישן והמערכת דפוקה לא מאמין שאחרי מאות שמיעות זה עדיין חמק ממני. אני הולך להאזין ולמצוא מסרים שטניסטים כדי להגיד שאני יודע משהו שאתם לא.

אני מרגיש טיפש, אבל

את יכולה שנייה להשתמש בשם האמיתי ולא בקיצורים? אני לא מזהה את הקיצור

למעלה