שאלה

ים שקט 34

New member
שאלה

אתם מאמינים שיש עתיד לקשר שמתחיל מהתלהבות מתונה ומתקדם לאט? אני בדילמה אם יש טעם להמשיך. מצד אחד, לא מספיק מרגישה. מצד שני יש לו אישיות מקסימה. מצד שלישי הקצב האיטי מתאים לו. מצד רביעי הקצב האיטי ממש לא מתאים לי. אני אדם תכליתי. החיים קצרים ובזבזתי (במובן הזוגי) מספיק. מצד חמישי, אני ממעטת להכיר אנשים שמצליחים לעורר אצלי חשק לעוד פגישה. מצד ששי, עם קודמיו הרגשתי הרבה יותר. מצד שביעי זה לא ממש עזר לי להשאר איתם.
ולפני שאתחרט 1 2 3 שלח

pdan

New member
1,2,3 נו מתוקה תנו אחד לשני בראש |ל

זרמי בחיים ועל תחפשי את מה שאת רוצה שיקרה זה יבוא לבד זה נראה לי פלוסופי מידי

לביאה11

New member
הלוווווווווו.............. לאן את..

רצה??? תיזהרי, את עלולה לרזות
עכשיו רצינות. אני מאמינה שהקשר הנכון יגיע את תדעי את זה. זה אומר הכל אבל זו רק דעתי

לביאה11

New member
האמת היא שאני לא מלמדת

ילדים בגילאים שלך. אתה הרי רק בן חמש, תצטרך לגדול עוד קצת.

ים שקט 34

New member
חבל, גם ככה אני ממעטת להשאיר כאן

הודעות, ותגובה כמו שלך לא ממש עוזרת לי להרגיש שכדאי. לא ביקשתי לדעת אם יש סיכוי שהקשר ביני לבינו יצליח. המטרה היתה לקבל תשובות ואולי אף דוגמאות אישיות לשאלה ששאלתי. ובכל זאת, תודה על התגובה.

שקט לך..

מדביקה לך כאן את אמונתי בעיניין... משכבר הימים, אשה של אהבה, אוהבת מאד... מאמינה באהבה כתהליך, כדרך, כהבנייה... לא מאמינה רק בסלוגן: "האהבה ממבט ראשון" למרות שללא המבט והרגש הרגעי, הראשוני אין תחילתו של תהליך. רגע, עוצרת! חשה, מאפשרת, לומדת, חוקרת, מתקרבת ואז... מתאהבת... ביחד! איפה טעיתי?

d a n i e l s 5

New member
מצד תשיעי...

שני כבר כתבה את השמיני וכתבה נכון . יותר מידי צדדים , יותר מידי התלבטויות. אני באופן אישי....כשיש יותר מידי התלבטויות ושאלות.... לא מתעכבת. אבל אני זה לא נחשב, מה שתחליטי שיהיה רק מ..הלב !

יעלילה1

New member
לדעתי אם זה כך אז אין לזה הרבה

סיכוי. אם אין "קליק" או משיכה כלשהי לבן אדם, אז זו תהיה זוגיות מאולצת. מצד שני, את כותבת "אישיות מקסימה" - מתכוונת להרגשתך האישית או לפרספקטיבה אוביקטיבית? אם אוביקטיבית, אז אני חושבת שזה לא יחזיק, אלא אם יש משהו ש"שובה" אותך בו

t o t a l

New member
ממממממממ

כמעט כתבתי "לא" בענק. רציתי לכתוב שאני לא מאמין. רציתי לכתוב ששום קשר לא שווה עם הוא לא מכווץ את הלב על השניה הראשונה. שהוא לא עושה בום. ופרפרים (תיאה תשתקי) רציתי לומר ששום דייט ראשון לא שווה עם שני בני הזוג לא מהרהרים (בינם לבין עצמם), איך זה יהיה לעשות סקס ביחד. אבל אז נזכרתי כמה דייטים כבר עשיתי. ואז נזכרתי שהבוקר שוב התעוררתי לבד. אז אני כבר שותק ולא אומר כלום.

למעלה