שאלה

שאלה

(למרות שהתשובה היא כפי הנראה לא, אבל אני בכול זאת ישאל) אני עובד אם קיובייס כבר דיי הרבה זמן (נאונדו, ליתר דיוק, אבל זה אותו הדבר פחות או יותר) ויש לי מאגר צלילים גדול שאני מיבא לנאנדו דרך ריזון ( זאת אומרת ע"י REWIRE CHANNELS , נראה לי ככה קוראים לזה), פירמטתי את המחשב לא מיזמן והריזן עושה לי בעיות ולא עולה, אבל עדיין יש לי את כול הקבצי סוונד והחבלות סווד שלה ( כול מניי Sound Bank וקבציי *.rfl ) השאלה עם אני יכול לפתוח את הקבצים האלה ע"י תוכנה אחרת ולא ריזן, ושנואנדו תזהוא את זה כמו שהיא מזהה את ריזן? אני דיי בטוח שאין כזה דבר אבל אם אני לא ישאל אני לא יהיה בטוח....

dmt4me

New member
אני יכול לומר בודאות שקבצי rex..

אתה יכול לטעון בנואנדו /קיובייס מעבר לכך לא בדקתי..סורי.

איך בדיוק?

את יכול לפרט איך אני טוען קיבצי REX לנאנדו? (אני לא ממש מקיר את הקבצים האלו, מה זה בדיוק? קבצים של סמפלים? )

אה.....חח

הורדתי כמה קבצים כאלה כדיי לראות מזה ולא ממש הבנתי במה הם כול כך שונים מקיבצי WAV (חוץ מזה שהם מתאימים את עצמם לקצב), אבל זה לא מש שאני מחפש (נראה לי) מה שאני מחפש זה לפרוס כלים כולב\שהם אל המקלדת איך אני בקיוביס לוכח סמפל כול שהוא ופורס אותו אל המקלדת, משהוא יודע? בדרך כלל הייתי עושה את זה אם הריזן איך שאמרתי בהודע הראשונה, אבל אני יכול לעשות את אותו הדבר גם בנאנדו?( ואני לא מדבר אל VST, אלה אל סמפלים) חח אני מקווה שמשהוא מצליח להבין אותי....

dmt4me

New member
צמע,קשה להבין אותך..

בכל אופן אם השתמשת אי פעם בריזן מוזר לדעת שלא "נתקלת"בקבצי rexכי הם שייכים לdr rexלא חשוב.. קודם כל תשיג לעצמך איזה סמפלר לעבודה,יש לך את הhalion וגם את ה battery ובמכשירים האלה ישנה אפשרות לטעון קבצי אודיו ולשלוט בכל מיני אופציות בסמפל ,לדוגמא: לקצר את הסמפל או אפילו לשלוט במעטפת שלו ,או לשלוט בחדות(פילטר) אח"כ בא השלב של איסוף הסמפלים (שאני מאמין שיש ברשותך כמה כאלה) מה שנשאר הוא לטעון איזה סמפל שאתה רוצה לתוך הסמפלר שבחרת לעבוד איתו -והשאר זה תלוי בך.

סבבה....

ואף פעם לא השתמשתי בריזן, רק לקחתי משם צלילים לנאנדו... ו halion או ה battery הם כלים שבאים אם הקיובייס ?( אם כן איך אני מגיע אליהם? ) או שצריך להוריד אותם ?

סליחה שאני מציף כאן בהודעת.... אבל

הסגתי את ה- halion, איך אני בדיוק גורם לנואנדו להשתמש בא? תודה רבה למי שהגיב לי מקודם!!

אני מתקוון

מאיפה אני מסיג קבצי FXP או FXB ?? והאם ה HALION יכול לפתוח גם קיבציי WAV ?? -סליחה על הנדנוד-

kundara

New member
או שאתה רוכש סמפלים

או שאתה מכניס wavים לחתוך ה keyzone שלו

סליחה שאני קשה.... ../images/Emo4.gif

אה... גררתי לשם את הקובץ WAV והגדרתי את ה HAKION ביצא של הערץ מידי אבל שום דבר לא מנגן, יש עוד משהוא ב HAKION שאני צריך להגדיר כדיי שזה יעבוד?? ועוד משהוא, איזה סמפליים מומלץ לרכוש? (אני במיוחד רוצא כלים חיים זאת אומרת פסנטרים גיטרות חלילים חצוצרות כינורות וכו...) תודה רבה!

למעלה