שאלה

שאלה

שאלתי כבר בשרשור אוף אבל הוא כבר לא קופץ אז אני אשאל שוב כולכם אומרים שבחצלול אפשר לעשות כל דבר אבל זה לא נכון ואני אסביר. דברים שבמציאות אתה לא יכול לעשות מבחינה פיזית (לעוף להרביץ לבריונים, להתעתק ממקום למקום וכו'), אפשר לעשות בחלום אבל, דברים שבמציאות אי אפשר לעשות מבחינה שכלית (לפתור משוואה של חמש עמודים, לעבור פסיכומטרי שאתה בכיתה ו' וכו') אי אפשר לעשות גם בחצלול. שאלתי היא האם מישהו ניסה פעם לעשות בחיצלול משהו שהוא מעל לאפשרותו השכלית? אם כן מה? והאם זה הצליח

3yuval3

New member
הצלחתי לשיר שיר (אומנם בחלום רגיל)

שהמילים לא היו מילים הגיוניות ולפא התאמנתי עליו קודם

לא לזה התכוונתי

אני יכול לאלתר שיר גם במציאות התכוונתי לדבר שאתה לא יכול לעשות במציאות כי אתה לא מספיק חכם

ayana19

New member
אין דבר כזה לא מספיק חכם !!!

קודם כל רק להזכירך ! המוח שלנו מנצל רק 10% מיכולותיו !!! שזה לא הרבה בכלל !!!! אם נצליח לנצל יותר אני בטוחה שגם היכולות שלנו ישטפרו , הזיכרון והכל... אתה מדבר פה על רמת ההשכלה של בן אדם !!! זה לא ממש קשור לחלום צלול...כשאומרים שאפשר לעשות הכל בחלום מתכוונים בגדר דמיון !!! אתה גם יכול לפתור משוואה בחלום - עצם העובדה שאתה עושה את הפעולה הזאת כבר אומרת שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בחלום ! אם לא פתרת את המשוואה נכון זה כבר משהו אחר .... אתה יכול גם לחלום שאתה פותר אותה נכון - אז הינה לך !

נכון

לדברים שכליים אפשר להגיע באימונים ובלימודים (יכול להיות תאוריטית שגם אפשר להגיע לרמה של המחשב הכי גדול בעולם אם היית חי מאות שנים) אבל לא בחלום צלול לעומת זאת דברים שבלתי אפשריים פיזית לא תוכל להגיע אליהם לעולם במציאות (עם מכשירי עזר זה לא נחשב) אבל תוכל להגיע אליהם בחצלול זה מה שהתכוונתי

Ghostmize

New member
../images/Emo62.gifאתה טועה לגבי עניין האחוזים

הייתי חייב להתערב, כנס לכאן, וקרא קצת אודות השמועה המטומטמת שאנו מנצלים אחוז קטן מהמוח שלנו ואם ננצל יותר נוכל לעוף.... חרטה. עכשיו, לגבי פעולות ה"חוכמה" שבעיקרון אי אפשר לבצע במציאות כי לחלק מאיתנו אין את הידע, תוכל לעשות זאת בחלומות צלולים, ואפילו במהירות הבזק! אבל לא תפתור נכון :) העובדה שאתה שולט בעולם שאתה נמצא בו לא נותנת לך ידע כלשהוא. למשל, אם בחלום הצלול תיכנס למטוס - לא תדע להטיס אותו כמו שטייס מטיס, אבל הוא יעוף
בוודאי
כלומר אתה תוכל לעשות כל מה שתרצה, אבל אם "תיכנס" לעניינים בהם אתה לא מבין או יודע, מה שיקרה יהיה מה שאתה מכיר מעולם המציאות:
משוואות מסובכות יקבלו פתרון
אתה תעבור מימדים למימד שראית באיזה סרט ועוד הרבה אופציות... אז בפעם הבאה שתיתקל בתרגיל קשה :) פתור אותו ואל תחכה לחלום :)

sh00sha

New member
מממ דיברנו על זה פעם...

הסכמנו שבחלום לפעמים הדברים שמוח מייצר הם מדהימים! כמו צלילים/צבעים/צורות. לדוגמא היום בחלום המצאתי מילה חדשה. מוזרה, כן, אבל הופתעתי מעצמי. זו מילה ששילבה כמה מילים וזה מגניב. אני מרגישה שבחלום הדמיון פועל בצורה חכמה יותר. פשוט אם תסתכלו על מישהו ותנסו לדמיין אותו קרח, עם שפם, תנסו לדמיין חדר או בית שלא ראיתם בחיים, תראו שזה קשה. בחלום אנחנו מצליחים ממש להמציא מקומות, שירים, אנשים משונים וזה מגניב. מעניין מה השינוים שקורים במוח בזמן חלימה. מישהו יכול להמליץ על מאמר טוב?..

EndOfAllHopes

New member
לפי מה שאני מבין

כשאנחנו ערים ה"חוכמה" שלנו זה כל מה שאנחנו מודעים אליו. בחלום צלול ה"חוכמה" שלנו היא המודעות שלנו+התת-מודע שלנו ככה שיכול להיות שדברים שסתם ככה אנחנו לא זוכרים או לא יודעים פתאום נזכור/נדע. אני משער שאם יש מישהו שאתם מחשיב למאוד חכם, ותביא אותו לחלום שלך, הוא יגיד לך דברים חכמים, המוח ימציא דברים שבמציאות אף פעם לא היית חושב עליהם אבל עובדה שאתם יודע אותם.

Ghostmize

New member
ובשילוב עם העובדה

שבחלום רגיל אתה לא מודע לעובדה שאתה חולם, כלומר אתה פשוט חי בעולם אחר לגמרי שהחיים בו נראים לך הגיוניים לגמרי! למשל אם תראה כלב משולב עם חתול, תוכל לחשוב שזו חיה נורמלית לגמרי וללטף אותה, לקום בבוקר ולשאול איך לעזאזל לא הבנת שאתה חולם
או כמו שקרה לך להתחיל לדבר מילים חדשות ומוזרות, לתקשר באצמעותן, ואז לקום ולהגיד "WTF
" או כמובן לפתור משוואות סופר מסובכות, לקבל על כך מחיאות כפיים מהקהל של תחרות המתמטיקה הארצית, לקום, ולהיות מופתע ששורש 1,569,809 יוצא 1
אכן הדמיון עולה על גדותיו במהלך החלום, ונותר לסכם זאת במילה אחת
שנויפר!| רוצים לדעת מזה אומר
תמשיכו לחלום

למעלה