שאלה

מאלפוי לא ימות

הוא לא ימות. פשוט לא ימות!! לצערי הרב מאוד, אני בטוחה שהוא יתלווה אלינו עד הספר השביעי, כולל.

P. Patil

New member
זה בטוח שהוא לא ימות

אחרת הספר יהיה קצת משעמם. גם אם שונאים אותו (אני שונאת) - צריך להודות בזה.

daniel...

New member
יכול גם להיות

שמישהו חדש ימות או מישהו שלא מוזכר הרבה או שאולי פיטר פטיגורו ימות (אני מקווה אני שונאת אותו) דניאל

אני לא חושבת...

למרות שאני מאוד רוצה שהוא ימות, לא נראה לי שזה יקרה...

LuNaTiC

New member
זה יהיה אדיר!!!

אני מציעה שהוא יתאבד וישאיר מכתב שבו הוא מצהיר שסיריוס חף מפשע!! כי תחשבו על זה... אם פיטי מת, בלי שאין הוכה שהוא לא נרצח על ידי סיריוס, אז... סיריוס יישאר אשם בעיני כולם!!!! -ענבל-

Meijen Shaggy

New member
לא מדוייק

כי אם מוצאים את הגופה של פיטר אז גם יודעים שסיריוס חף מפשע, מכיוון שאחרי ה"היתקלות" קטנה של שניהם, החלק הכי גדול שנשאר מפיטר זה האצבע שלו... וגופה שלמה תפריך את זה, כמובן... Meijen Shaggy

LuNaTiC

New member
זה תלוי מאוד איפה הוא מת...

אם נגיד לוולדי נמאס ממנו והוא הורג אותו סתם ככה אי שם בקוטב או באיזור מרוחק שקצת יותר קשור לסביבה, אז לא מוצאים אותו...

Meijen Shaggy

New member
את צודקת,

אבל עצם העובדה שהוא מת לא אומרת בהכרח שחפותו של סיריוס לא תוכר ברבים. ::מאיפה יצא לי המשפט הזה?!:: Meijen Shaggy

LuNaTiC

New member
כי פידג´י

(הכינוי החדש שלי לפאדג´, בהשראת פוקימון) צריך שיהיו לו עובדות. הבנאדם דפוק. הוא לא יסמוך על דמבלידור... רק אם הוא ייראה את פיטי הוא יאמין, וגם זה לא בטוח, כי הוא כזה מטומטם... -ענבל, וויש יו אה מרי כריסטמס-

Marty McFly

New member
משהו חשוב

תזכרו שזה ספר לילדים גם, כך שלא נראה לי שג´יי קיי תכתוב על אנשים מתאבדים... גם ככה מחרימים את הספרים שלה...

LuNaTiC

New member
המ, כן, יודעים את זה:)

כל הרעיון הוא מההתחלה... לא היה מתקבל. כי ככה. יש המון הבדל בין מה שאנחנו היינו רוצים שיקרה לבין מה שיקרה באמת. אז ככה, אני הייתי רוצה שפיטי ימות כי הוא סתם... תולעת... אבל שגם יוכיחו קודם את חפותו של סיריוס...

רחלי!

New member
לא ממש...

כאילו, אם ימצאו את הגופה של פיטי יבינו מייד שלא סיריוס רצח אותו, אם היו מוצאים אותו מת לפני מה שקרה בסוף ספר 4 היו אומרים שפשוט מצאו את הגופה שלו שסיריוס "העלים", אבל בבית הקברות וולדי לקח לו את היד ונתן לו יד מכסף, אז היו מבינים שהוא חי עוד ואז מישהו רצח אותו...

קולין לא ימות עד מאוחר יותר

קולין ימות כשהוא ייפול עם המכונית שלו מגשר, בזמן שהוא יקליט את המכתב המשוגע האחרון שלו להארי. (HEH-HEH)

LuNaTiC

New member
עם החברה שלו בתא המטען?

המפי.. חחחחחחחחחח חביב ביותר.

LuNaTiC

New member
חחח זה שיר כל כך חביב.. אהם...

אמינם הוא מאוד.. אינטלקטואלי...

אינטלקטואל

מדרגה ראשונה, גאון הדור!! "איש מקסים" אמר, "הלוואי שהיתה לי בת שהייתי יכול לאסור עליה להינשא לו..." "לא היית צריך לאסור" אמר פורד. "הם סקסיים כמו תאונת דרכים."

למעלה